реклама

реклама

molode Міський голова Черкас Сергій Одарич на своєму блозі привітав клуб «Черкаські мавпи» та вболівальників з рішенням зборів Суперліги про прийом до своїх лав черкаського баскетбольного клубу.

«Визначений і погоджениий порядок вступу клубу до Асоціації. Формальне оформлення (вибачте за тавтологію:)) вступу відбудеться в другій половині липня», - йдеться у дописі мера Черкас.

Після трирічної перерви  баскетбольні змагання найвищого рівня повертаються у Черкаси.

Радісного мера цитує і сайт клубу «Черкаські мавпи»: «Цьому рішенню передував доволі тривалий переговорний процес. Сьогодні на засіданні було прийнято одноголосне рішення про прийняття «Черкаських Мавп» до АБКУ «Суперліга». Залишається владнати лише деякі юридичні моменти і вже на наступному засіданні (19-го липня) наш клуб має бути представлений, як повноправний член Суперліги. Щодо бюджету команди на наступний сезон, то ми готували попередній проект спеціально під Суперлігу. Думаю нам знадобиться кілька тижнів, аби внести деякі правки і матимемо повноцінний бюджет".

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Черкащанин2 23.06.2011 09:01
До этого сообщалось что за вступление требуют много милионов... что, нашли денежки?????? а говорили денег нет..... ***!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Фанат 22.06.2011 17:38
Супер новость! Ура! Наконецто в суперлиге!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Опа 22.06.2011 17:24
Молодці!! Тільки чому клуб "Одарича"??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100