реклама

реклама

Відповідь на своє депутатське звернення, у якому просив грошей на ремонт доріг округу № 23, отримав депутат Черкаської міськради Андрій Більда. Про це він пише у своєму Інтернет-щоденнику. У цій відповіді за підписом першого заступника міського голови Віктора Беззубенка зазначається, що на ремонт ділянок вулиць Волкова, Різдвяної та Горького немає грошей. «У зв’язку зі зміною порядку фінансування місто не має можливості самостійно фінансувати проведення робіт з утримання та поточного ремонту міських доріг», - ідеться у відповіді. Більді пояснили, що за рахунок грошей, котрі Черкасам виділили з Держбюджету, заплановано провести ремонт лише вул. Смілянської, кільцевої розв’язки на розі вул. Смілянська – 30 років Перемоги, вул. 30 років Перемоги, під’їзд до обласної дитячої лікарні, ремонт привокзальної площі аеропорту, бул. Шевченка. «Виконати ремонт покриття доріг, зазначених у зверненні, в поточному році не має можливості», - відповідають депутату.

Вулиця Горького на відрізку між Орджонікідзе та Толстого

Вулиця Горького на відрізку між Орджонікідзе та Толстого

«Як і більшість черкасців,  вкрай обурений тим, що по наших дорогах у деяких місцях проїхати неможливо. З іншого боку - обурюватись можу лише на самого себе. Ажде уособлюю в очах людей ту саму владу, яка повинна ці шляхи ремонтувати», - критикує себе у блозі депутат. І хоч варіантів вирішення проблеми поки що не бачить, вважає для себе «справою честі заасфальтувати усі ті вибоїни, про які йдеться в листі».

Вулиця Різдвяна між Волкова та Орджонікідзе

Вулиця Різдвяна між Волкова та Орджонікідзе

 

Вулиця Волкова - в'їзд до дитячого санаторію "Зміна"

Вулиця Волкова - в'їзд до дитячого санаторію "Зміна"

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Перехожий 25.06.2011 14:19
Оксано знає як всьо зробить! Дайош скорочення усіх! Дайош три метри дороги за кожного скороченого чиновника, два-за лікаря, іметр-за вчителя! Ура! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 рАзум 25.06.2011 13:51
Наче й всі бачать,які дороги у Черкасах, ...але не бачити шдяхів її вирішення - це ЖАХ. Розумію, що для заміни покрівлі доріг потрібно багато коштів, але зробіть, хоча б трішки. Дірки полатайте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Оксана 24.06.2011 13:21
Шановний пане депутат міської ради! Проведіть скорочення у міськвиконкомі і відразу кошти знайдуться, скільки там людей які не задіяні конкретно роботою, а тільки показухою, і кошти знайдуться, але це люди під кришою Беззубенка, то ж нехай він і подумає чи дармоїдів під крилом тримати чи дороги в місті поремонтувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Я-майка 24.06.2011 00:24
Так, там проъхати без "трясучки" не можливо. Ями страшны!«Викона ти ремонт покриття доріг, зазначених у зверненні, в поточному році не має можливості» - а на шо є реальна можливість?
хоч через Більдине звернення дізналися, що нічого нам "не світить", і наш район залишиться дірявим... А за власний кошт ніхто нічого ремонтувати не буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 АлисА 23.06.2011 11:02
Солью засыпет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100