реклама

реклама

stac За останні кілька років кількість людей, які користуються стаціонарним зв’язком, зменшилася. Як повідомив інженер-маркетолог Черкаської філії ВАТ «Укртелеком» Степан Вінярський, черкасці не бажають платити за два різновиди телефонів – мобільний і місцевий.

- На сьогодні у Черкасах налічується 108 тисяч стаціонарних телефонів, в області – 302 тисячі. Щороку відсів буває декілька тисяч. Люди відмовляються від «стаціонару», бо мобільний зв’язок вважають альтернативою, - зазначає Степан Володимирович. - Крім того, на жаль, сьогодні майже не підключаються нові будинки. Ми підводимо телефонні лінії. Проте на установку телефону заявки черкасці роблять не активно. Для фізичних осіб підключення становить 100 гривень, для юридичних осіб – 300 гривень плюс щорічна абонплата, - додає він.

За словами Степана Володимировича, люди, які переходять на мобільний зв'язок повинні враховувати, що стаціонарний і мобільний телефон дуже відрізняються. «Треба зважати на шкідливість мобільників. У цивілізованих країнах усвідомлюють, що краще мати стаціонарний зв'язок, ніж шкідливий мобільний. Вважаю, що потрібно пропагувати стаціонарні телефони. Від керівництва ми навіть вказівки маємо: менше самим  користуватися мобільним зв’язком», - зауважує пан Степан.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Віктор 23.06.2011 20:41
Укртелеком про жирував занадто довго тримаючись виключно на інерції мислення і вродженій консервативност і більшості українців.
Але врешті діло дійшло до того що найменш досконалий вид голосового зв’язку з найгіршим рівнем техпідтримки коштує найдорожче. І люди все активніше голосують гаманцем проти монополіста.
І не спасуть афери з краденими частотами для 3G і незаконна монополізація доступу по ADSL. Укртелеком згубить жлобство і технічна тупість його керівництва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 махмуд 23.06.2011 15:53
прошлый век, блин, может и радио проводное всех обяжим слушать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Черкащанин2 23.06.2011 15:29
"...Від керівництва ми навіть вказівки маємо: менше самим користуватися мобільним зв’язком..." только постоянно набираем в отдел продаж людей которые вашу мобильную укртелекомовску ю левую связь должны людям втюхивать....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Олена 23.06.2011 15:15
Я певна,що більшість відмовляється від стаціонарного телефону тому що постійно росте абонплата не відомо за що. Немає гнучкої системи надання послуг, яка б заохочувала абонентів користуватись стаціонарним телефоном.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 fire 23.06.2011 13:54
Стаціонарний телефон теж шкідливий для здоров'я, ціною.Самий гарний агітатор ціна та якість. Наразі інтернет від Укртелеком отстой, а яка ціна. В умовах конкуренції закликами не взяти, потрібно покращувати реально.Лафа кінчилась треба щось робити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Макбет 23.06.2011 13:46
Не рассказывай нам сказки. Люди пользовались бы, если б вы не наглели и беспочвенно не повышали абонплату. Знижайте и увидите результат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Я 23.06.2011 12:46
А пан Степан чув про IP-телефонію, Skype і т.д., які набагато дешевші, якісніші і не шкідливі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100