реклама
Sucurity Police

реклама

serot Долучитися до розробки рішення Черкаської міськради, яке дасть громаді можливість впливати на наміри радикально змінювати фасад Черкас,  закликав своїх колег депутат Сергій Отрешко.

Виступаючи вчора на сесії міськради, він запропонував депутатам разом з юридичним відділом розробити певне рішення міськради, яке б унеможливлювало виникнення тієї колотнечі, що супроводжує реконструкцію центральної частини Черкас.

Нагадаємо, початок раптової реконструкції Європейської площі міста викликав обурення громадян. Найбільше несприйняття в людей викликало те, що заради ремонтних робіт були зрізані дерева на площі. А самі співвласники Будинку торгівлі, які затіяли реконструкцію прилеглої площі, зізналися, що недопрацювали у питанні інформування громадськості про хід робіт.

Як зазначив у виступі Сергій Отрешко, на нещодавньому круглому столі за участю архітекторів, краєзнавців та інших фахівців учасники були одностайні: архітектурні зміни у Черкасах (і центральної частини – насамперед) потребують щонайменше заслуховування думки громади.

«На жаль, сьогодні чинне законодавство не є досконалим. Тому пропоную депутатам усіх фракцій долучитися до активної роботи, щоб такі події, які ми сьогодні бачимо в центральній частині міста, були унеможливлені», – наголосив Сергій Отрешко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Лаврін 24.06.2011 13:07
Захищати не тільки центр, а й усе місто, треба від них самих разом з Одаричем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ташия 24.06.2011 09:11
А где же Вы раньше были, господа хорошие???? А теперь решили на фоне народного возмущения пропиарится???!!! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100