реклама
Sucurity Police

реклама

mili Колишнього начальника обласної Державтоінспекції Миколу Сіманчука та екс-заступника начальника обласної міліції визнали винними в організації злочинного об’єднання.  Їм присудили відповідно 8 років та 6 місяців і 9 років в’язниці з позбавленням права займати посади в правоохоронних органах і судах на три роки, а також з конфіскацією незаконних коштів і майна. Про це повідомляє прес-секретар прокурора області Ольга Лактіонова.

Нагадаємо, що у 2009 році  вони  створили приватну фірму, яка надавала населенню платні послуги з проведення технічного огляду транспортних засобів. Кошти отримував приватний підприємець із Вінниці й ділився з черкаськими правоохоронцями. Таким чином вони  «відмили» 431 455,00 грн., що більше, ніж у 994 разів перевищує встановлений на той період законодавством України неоподаткований мінімум доходів громадян.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 volia 24.06.2011 14:07
Помню, как я в 2009г. отказался оплатить 50 грн. "благодійної". Три дня тогда стоял в очередях, а инспекторов которые сверяли номера кузова и движка как ветром сдувало при моем приближении... Пришлось обращаться к жуликам, которые за те-же 50 грн. в минуту оформили авто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 hitzay 24.06.2011 09:55
Немного рекламки :-) Вот видео о Симанчуке, как только он стал начальником ГАИ
http://www.youtube.com/watch?v=k5iiftYQ5yU
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100