У Черкасах діти до Дня всіх закоханих виготовили патріотичні «валентинки» в синьо-жовтих кольорах з побажаннями для бійців.


Майстер-клас для них провели в приміщенні КСН «Богданівський». 

Кожен учасник виготовив по кілька оригінальних «валентинок». Усі вони передані через волонтерів в зону АТО черкаським військовим. Ініціатором акції стала депутат міської ради Оксана Мелікова.


– Моя мета – залучити діток до створення не звичайних «валентинок», а саме патріотичних, – розповідає Оксана Мелікова. – Вони вкладають частинку душі в свій подарунок бійцям, пишуть дуже щирі побажання миру, спокою в країні та просять повернутися кожного солдата живим.


Учасник майстер-класу 7-річний Славко упевнений, що ці «валентинки» допоможуть захисникам в складних військових умовах згадати про рідних, близьких і швидше досягти миру нашій країні.


Проведення наступного майстер-класу планується на початку березня, де навчатимуть діток власноруч робити своїм мамам подарунок-оберіг – ляльку-мотанку.


Охочі брати участь у майстер-класах можуть залишити свої координати в КСН «Богданівський» (вул. Гоголя, 390), за телефоном 56-10-69 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Надалі їх інформуватимуть щодо проведення заходів, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100