реклама

реклама

Росіянина Олександра Клєвліна звільнили з посади директора Смілянського електромеханічного заводу.

Фото з архіву "Прочерку"

Фото з архіву "Прочерку"

Як повідомив на брифінгу народний депутат по смілянському округу, свободівець Сергій Рудик, Клєвлін фактично зупинив роботу стратегічно важливого підприємства, що виробляє електродвигуни до потягів, пише vikka.ua.

За словами парламентаря, працівники більше двох місяців домагалися зміни директора.

– Нині у Смілі відбулася довгоочікувана подія – звільнено з посади директора Смілянського електромеханічного заводу росіянина Клєвліна, який зупинив роботу підприємства більше двох місяців тому та не допускав працівників на завод. Це підприємство зараз фактично стало стратегічно важливим для держави, адже тут виробляють та ремонтують двигуни для потягів. Решта подібних виробництв перебувають на підконтрольній терористам території Донбасу. Тому перемога смілян була важливою для всієї держави, – сказав Рудик. – Тепер керувати виробництвом буде українець, який, сподіваюся, змінить ставлення до колективу та сприятиме розвитку заводу. 1500 працівників із нетерпінням чекають змін на краще. Якщо через 100 днів нічого не зміниться – будемо домагатися звільнення й нового керманича.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Вжесь 20.02.2015 00:29
А на черзі мабуть грузин???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 Чикатило 19.02.2015 08:54
Це справжня ПЕРЕМОГА.Так тримати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 адекватний 19.02.2015 01:04
Ага в країні розруха безробіття і тут трах тібідох тібідах і пішла европа переобладнувати свої потяги під наш двигун, а потім як розузнав про це хюндай і теж в чергу щоб на свої потяги встановлювати смілянський двигун. КРАСОТА майдан же переміг і країна стала могутньою , економічно конкурентноспро можною, а чесною і безкорупційною якою. Одне щастя кругом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Нестор Іванович 18.02.2015 23:01
Тільки звільнили? Слабаки, води Тясмина для ворога краще підійшли б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Черкаси 18.02.2015 22:13
ОСТАННІЙ ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОЇ ТАБАЧКИ ТЕЖ МОСКАЛЬ БУВ,НАШУ ЗАКРИВ,ТЕПЕР ЦЕЙ СОРТ СИГАРЕТ ПІТЄР РОБИТЬ.ЗАРАЗ ЗАМІСТЬ СИГАРЕТ МОГЛИ Б ПАТРОНИ РОБИТИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100