До редакції «Прочерку» надійшов лист від смілянина, що вболіває за наших бійців на передовій. Іван Далібожак, працівник НВПП «ДАК-Електропром», розповідає, що в бажанні якось допомогти учасникам АТО, смілянське підприємство взяло за ремонт техніки. Однак представники підприємства зіткнулися з нерозумінням з боку чиновників. Детальніше в листі до редакції:

«Нам, воїнам-інтернаціоналістам, не могло прийти на думку , що настане такий час, коли знову доведеться не тільки доторкнутись до бойової техніки, а й сісти за важелі управління та взятися за зброю.

В цей складний для нас, українців, та для нашої України час, наш трудовий колектив звернувся до всіх можливих і неможливих чиновників з проханням надавати в ремонт бронетехніку. Пройшло вже півроку та результат нульовий.

В обхід чиновників командири військових частин, як і личить справжнім офіцерам, направили в ремонт на наше підприємство БТРи, БРДМи, БМП.

НВПП «ДАК-Електропром» створило дочірнє підприємство ТОВ «Скорпіони»,  видом діяльності якого є ремонт та обслуговування військової техніки.

Місцеві прокурори та чиновники , які діють як «агенти Кремля», намагаються забрати у нас виробничі цехи, в яких ми ремонтуємо техніку, щоб все це здати на брухт(під захистом феміди). Та, як казали наші героїчні діди «…танки наші швидкі. Перемога буде за нами»

У перших рядах по ремонту бронетехніки наші воїни-афганці – Олександр Куцепал та Анатолій Стрільчук (на фото).

Та й весь наш колектив, а по армійських нормах це майже батальйон, рветься в бій. Всі розуміють, що без бронетехніки, озброєння не буде сильної армії, тому працюємо цілодобово, заважають лише бюрократи.

Перший БТР-70 (на фото) після повного капітально-відновлювального ремонту в короткий час вийде на ходові випробування та буде направлений до Збройних сил України.


Маємо лише одне прохання до влади – не заважайте нам працювати. Люди у нас працьовиті, прикладуть максимум зусиль, щоб був мир, добробут і народна влада в Україні. Слава Україні!»

Іван Далібожак,

старший сержант запасу,

ветеран війні в Афганістані


реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Козак 19.02.2015 09:24
Істеричний крик Давиденка . Сплати податки які ти заборгував від свої чорних схем і працюй чесно далі, а ні то залишися без нічого через жадність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Петрович 19.02.2015 09:04
Раз під"їхали б на БТР до міжрайонної прокуратури і питань би не було б як і прокурорів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100