реклама
Sucurity Police

реклама

На аварійній ділянці каналізаційного колектора, що по вулиці Енгельса, «Черкасиводоканал» змонтував 2 тимчасові обвідні колектори. Саме через них на період ремонтних робіт перекачуватимуть стоки із Південно-Західного району та Хімселища. Далі бригади ТЕЦ почнуть розбирати теплову камеру. Тому кілька днів буде відсутнє гаряче водопостачання у жителів будинків, розташованих в бік ЧШК.

– До цього часу не розбирали теплову камеру, щоб не сталось обвалів і не довелось перекривати водопостачання по місту, – говорить міський голова Сергій Одарич. – Потім почнемо розкопувати колектор. Ці роботи буде досить складно виконати, оскільки глибина його залягання 8 м. Однак плануємо, що нормальний режим водопостачання та водовідведення відновимо вже за два тижні. А за 3-3,5 тижні завершимо усі роботи по заміні колектора.

avariya

За попередніми підрахунками, на відновлення каналізаційного колектора потрібно буде з півмільйона гривень.

Причина аварії уже визначена: порушення будівельних норм при спорудженні теплової камери. У 1972 році її побудували прямо на каналізаційному колекторі, який не пристосований до того, щоб витримувати навантаження важких бетонних блоків. Подібні об’єкти потрібно будувати на відстані мінімум 5 м один від одного.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Диригент 04.07.2011 16:09
Аби ти, Олеговичу, так будував як в 1972 році.. Треба гроші не в льодові палаці вкладати, а каналізацію ремонтувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100