Після введення у банку «Надра» тимчасової адміністрації керівництво черкаського хімічного гіганта оперативно перевело зарплатні рахунки працівників «Азоту» на обслуговування в АТ «Сбербанк Росії». Голова Правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров розповів, чому серед великої кількості банків, які нині працюють в Україні, підприємство обрало для обслуговування саме цю фінансову установу.

– З минулого року в 37 банках, що працюють в Україні, було введено тимчасову адміністрацію. До цього переліку потрапили й такі великі фінансові установи, як Брокбізнесбанк, банк «Форум», VAB Банк, Надра Банк. Саме в останньому обслуговувалися наші співробітники – через карткову систему отримували заробітну плату.

В Надра Банк тимчасову адміністрацію було введено 6 лютого цього року, але ж заробітну плату людям треба виплачувати! Оскільки ми не перший рік співпрацюємо зі «Сбербанком Росії», і частина наших виробничників уже обслуговувалася в цьому банку, було ухвалено рішення про екстрене переведення всіх працівників «Азоту» в один банк. Це загальна практика на ринку банківських послуг, коли компанії пропонується комплексне обслуговування: проведення різних фінансових операцій, кредитування, відкриття зарплатних рахунків для співробітників тощо. Це зручно і взаємовигідно. До того ж, за нинішніх нестабільних економічних умов, коли банки один за одним опиняються на межі банкрутства, ця фінансова установа за розмірами активів входить до групи найбільших банків України. Це має убезпечити наших співробітників від подальших фінансових потрясінь та втрат.

До речі, клієнтами цього банку сьогодні є понад 900 тисяч українців і тисячі українських підприємств. За 10 місяців минулого року чистий прибуток АТ «Сбербанк Росії» склав 104 мільйони гривень. Крім того, цей дочірній банк входить до Міжнародної Групи Сбербанк, яка представлена в 22 країнах світу, – розповів Віталій Леонідович.

Про це інформує прес-центр ПАТ «Азот».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #8 Василь 19.02.2015 22:37
Купують сепаратизм за рахунок українського БЮТжету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 супер 19.02.2015 20:32
а хто в нас питав, коли переводили на державний банк країни-агресора. На заводі ходять чутки, що хтось на цьому непогано заробив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Черкаси 19.02.2015 16:25
аналогія очевидна АЗОТ-ЧЕРКАСИ,ДОНБАС-УКРАЇНА,це наш совковий заповідник,згад айте всі мітинги куди їх Жу за руку колонами водила,"журналістів","спостерігачів" та решту "спеціалістів" на виборах.Звонки з вимогою іти голосувати,рейд и по общагам і домам,автобусом і голосуванням "за" Жу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 небайдуже 19.02.2015 15:59
Гроші в сбербанк Росії, сир Російський, за це платимо життям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Гека Чепе 19.02.2015 13:56
Цитую  :
А! Та азотовські робітники не вільні за власним бажанням й банк собі вибрати? Як називаються такі відносини між робітниками та работодавцем?

Нагібалово! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3   19.02.2015 13:52
А! Та азотовські робітники не вільні за власним бажанням й банк собі вибрати? Як називаються такі відносини між робітниками та работодавцем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Борис Юхно 19.02.2015 13:24
Та можна перевести хоть на "Банк Крємльовскій", то на совісті керівництва. Але в Україні кожен працівник має право сам обирати банк обслуговування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Злий 19.02.2015 13:20
"Голова правління черкаського "Азоту": Ми не можемо відмовитися від російського газу" ВИ ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО,КУ ПЛЯЙТЕ ГАЗ В ПРИВАТНОМУ ПОРЯДКУ,ДЕ ХОЧЕТЕ І ЯК ХОЧЕТЕ,НЕ ВІШАЙТЕ СВОЇ ПРОБЛЕМИ НА УКРАЇНУ.780 МІЛІОНІВ БОРГУ ЗА ГАЗ ВІДДАЙТЕ В БЮДЖЕТ.УКРАЇНЦІ ЗБИТКОВІСТЬ НАФТОГАЗУ З КОМУНАЛКИ НЕ ПОКРИЮТЬ,Я ВІДМОВЛЯЮЮСЬ ГАСИТИ БОРГИ ФІРТАША.І АЗОТІВЦЯМ,ВИ В КОМУНАЛЦІ ТЕЖ ПЛАТИТЕ ЗА ФІРТАША,І ЦІНА НА ГАЗ ЗРОСТЕ ЧЕРЕЗ ТЕ ЩО ДЕРЖАВА КУПЛЯЄ ПРИВАТНИМ ЗАВОДАМ ГАЗ,ЗАКУПЛЕНИЙ( ДОРОГИЙ)ДОБУТИЙ ВЛАСНИЙ(ДЕШЕВИЙ )ОКРУГЛЯЮТЬ В ЗАГАЛЬНУ ЦІНУ,АБИ НЕ ЦЕ ТО НАСЕЛЕНЮ ХВАТИЛО Б НА ПОТРЕБИ УКРАЇНСЬКОГО ГАЗУ.ОТРИМАЄТЕ ПЛАТІЖКУ ЗГАДАЙТЕ РИЛО ФІРТАША,ВИ ЗА НЬОГО ПЛАТИТЕ.«Сбербанк Росії» проводить платежі терористам,АЗОТ овці "радійте" у вас з терористами вбивцями общій банк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100