реклама

реклама Делікат

реклама

Бо вимоги на канівському підприємстві більше наближені до російських, ніж європейських
 

З 1 липня Миронівська птахофабрика, що на Канівщині, зможе відправляти в Росію м'ясо птиці та сирі птахопродукти. Це стало можливим завдяки знятій Росією п’ятирічній забороні на ввезення у державу з України продукції тваринництва і, перш за все, м’яса птиці. Про це повідомляє сайт «Вести.Ru».

Цікаво, що крім Миронівської птахофабрики лише два підприємства – ВАТ «Елітекс» (Донецьк) та птахофабрика «Снятинська нова» (Івано-Франківська область) – зможуть відправляти північному сусіду України птахопродукти. Справа в тому, що право на експорт своєї продукції в РФ матимуть лише ті українські підприємства, що включені в список постачальників. А це, за словами керівника Россільгоспнагляду Сергія Данкверта, тільки атестовані російською службою підприємства, що виконують вимоги російського контролюючого органу.

За словами фахівця, «останні інспекції, проведені в Україні показали, що далеко не всі підприємства готові виконувати російські вимоги». Причина, зокрема, у тому, що Україна гармонізує свої правила з європейськими, «а вони відрізняються від російських»…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100