Трудовий колектив НВПП «ДАК-Електропром», м. Сміла, запрошує на зустріч голову ОДА Юрія Ткаченка, керівника РВ ФДМУ Віктора Плаху та прокурора Черкаської області Юрія Шеремета 11 березня 2015 року на 11 -00 за адресою м.Сміла, вул.Промислова,13. Про це йдеться в публічному зверненні колективу підприємства.

«Ми занепокоєні безкінечними судовими процесами, які ініціює прокуратура, штрафами, що накладаються на підприємство, намаганням позбавити підприємство засобів виробництва, в результаті чого весь колектив ризикує втратити робочі місця. У такий складний для України час, коли всім треба згуртуватися та працювати на благо країни, діями прокуратури розхитується ситуація в Смілі, що може привести до непередбачуваних наслідків, що зіграє на руку і нашим зовнішнім і внутрішнім ворогам. Просимо запросити на зустріч представників ЗМІ (телебачення, газети, інтернет-видання). Якщо ви не почуєте нас, ми змушені будемо приїхати до вас. Представники трудового колективу», – йдеться у зверненні.

Читайте також: На смілянському підприємстві ремонтують бойову техніку (фото, додане ВІДЕО)

Нагадаємо, конфлікт підприємства з контролюючими органами тягнеться вже роками. Ще раніше смілянські виробничники заявляли про тиск з боку прокуратури та фонду держмайна.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Пошливы 17.03.2015 18:10
Нада не угражать. Нада была ехать уже вчера а то будет поздна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Лонгін 06.03.2015 23:50
Лёха, жги !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100