У Городиші 6 березня поховали відомого громадського діяча Олександра Фещука, пише «Городище.info».

«Він був відомою людиною в Городищі. Без його участі не обходилася жодна виборча кампанія, – пише видання. – Він постійно привносив драйв в місцеве політичне життя. Ставив намети і оголошував голодування, писав петиції і звертався до прокуратури. Як тільки в місті з'являлася якась листівка з компроматом, її авторство негайно приписували Фещуку.

Ставилися до нього по-різному. Дивувалися, що під житло для своєї сім’ї переобладнав приміщення колишнього моргу. Його дім в різні роки ставав штабом усіляких партій – від прогресивних соціалістів Наталії Вітренко до «Удару» Віталія Кличка. Він володів дивовижним талантом виходити на контакт із перспективними політичними силами і доводити, що саме він їм украй потрібен. Був він і помічником народного депутата Каськіва, і радником губернатора Черевка. Був політтехнологом і піарщиком. Когось пробивав на посади, створював імідж, з іншими боровся.

Хто з ним працював, кажуть, що в його виборчих штабах завжди було весело. Він охоче брався за різні авантюри і не боявся програти. Бувало, що йому погрожували, якось жорстоко побили, що ходив у синцях та бинтах. Його попереджали: «Сашко, ти своєю смертю не помреш!» На що він відповідав: «А може я хочу щоб мене вбили»... Для багатьох він був незручним, непередбачуваним. Помер несподівано – після третього інсульту. Йому було 55 років».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100