8 березня черкаські чоловіки зробили для своїх жінок справжній подарунок – удосконалили свої вміння захищати мир на нашій землі, пише у «Фейсбуці» заступник голови облорганізації ГО «Цивільний корпус «Азов» Микола Моголь.


У проведенні вишколу допомогли черкаські інструктори з полку «Азов».

«Виражаємо щиру подяку черкаському кіборгу з 79-ї окремої аеромобільної бригади, який не тільки поділився своїми безцінними навичками та знаннями, але й проявив неабиякі педагогічні здібності і вміння, – пише Микола Моголь. – На вишкіл завітало близько 30 охочих. Всіх поділили на групи, кожна з яких, по черзі, проходила 4 етапи підготовки: самозахист, орієнтування на місцевості, бойові тренування та евакуація поранених з поля бою. По обіді засвоєний матеріал перевірявся на практиці. У лісі була створена імітація бою, де кожен виконував поставлену задачу. Під прискіпливим контролем наших інструкторів із завданням впорались. Наприкінці вишколу всі бажаючі мали змогу відпрацювати навички у страйкбольній грі. Завершили вишкіл, за традицією, шикування та Гімн України.

P.S: В цей сонячний день до чоловічої сили та мужності додалася ще й жіноча краса, адже серед добровольців на вишколі були присутні дві дівчини».

«Цивільний корпус «Азов» – організація, яка забезпечує всебічну громадську підтримку полку Нацгвардії «Азов», в тому числі й у питаннях проведення вишколу майбутніх гвардійців. Очолює обласну організацію «Цивільного корпусу» Даниїл Майоров.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #4 Василь 10.03.2015 22:40
Цитую РозвIдник М.Кузнецов:
Махновщиною воня.


воня. об'єднаною соціал-демократією по обидва берега Дніпра
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Зулус 10.03.2015 19:02
Цитую РозвIдник М.Кузнецов:
Махновщиною воня.

Ти так злякався, "развєдчік"? :lol: То не принюхуйся до себе, "Кузнєцов"! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 РозвIдник М.Кузнецов 10.03.2015 17:36
Махновщиною воня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 U-311 10.03.2015 16:24
А-я-я-й, знову сєпарам-ватнікам сіль на рану! Молодці, козаки-добровольці! Інструктори теж вибрані правильно - "Азов" і "кіборги" - це якраз ті, на кого варто рівнятися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100