Щойно виконавчий комітет Черкаської міської ради розглянув питання про надання містобудівних умов та обмежень підприємцю на забудову "ями" за драматичним театром, пише vikka.ua


Член виконкому від громадськості Сергій Гончар заявив, що він не буде голосувати за надання дозволу на будівництво на пішов із засідання.

На засідання прийшли представники колективу драмтеатру. Вони зазначили, що виступають проти будівництва багатоповерхівки на тому місці, оскільки це знищить вигляд театру.

"Ви обрані людьми, ви відповідальні перед містом, перед громадою, перед Богом і перед майбутнім. Зараз ви ухвалите рішення або на користь інтересу одної людини, або на користь майбутнього. Потрібно відновлювати дух міста, а не знищувати його!" – заявила одна з акторок.

Натомість член виконкому від Координаційної ради сил Майдану Іван Кієнко запропонував перенести розгляд питання та дати час забудовнику внести правки у проект забудови.

Зрештою під час голосування восьмеро членів виконкому підтримати проект рішення про надання дозволу на будівництво, троє – утрималося.

Утрималися під час голосування Іван Кієнко, Олексій Романов, Анатолій Рекун.

Читайте також: Активісти показали, як виконком порушив генеральний план міста (відео)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #66 Валентина 14.03.2015 01:01
кто дал разрешение украсть сквер в центре города у горожан ? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #65 деПутати 13.03.2015 11:43
#10 ЛВВ 13.02.2015 14:05
В Черкасах нема Правил забудови міста, комусь вигідно щоб їх ніколи не було. Кому?
Це вигідно тим, хто в цьому місті НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ жити, а тільки є НАМІР отримати вигоду, та звалити як "попередніки".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #64 ЛВВ 13.03.2015 11:22
Архітектор ні український, ні італійський в місті Черкаси нічого не вирішує. Вирішує все гаманець інвестора. Закони так зроблені, що вони як дишло. Треба розробляти місцеві правила забудови, які б служили людям, а не чиновникам і інвесторам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #63 Мікеланджело 12.03.2015 19:45
Сподіваємося ,що Ода під час відпустки досконало вивчить специфічний управлінський досвід Сицилії, привезе давно обіцяного італійського архітектора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #62 Чукча 12.03.2015 16:18
Если будут строить типа второго "днепровского квартала" то это будут полные гайки. Вы посмотрите на то "днепровский квартал" - театр абсурда. Дом с виду престижный
НО !!!!!!!!!!!!!!! !!!!
- в 20 метрах от емкостей с бензином АЗС
- выход с фронтальной стороны дома в 4 метрах от проезжей части
- тут же в 4 метрах остановка автобусов
- тут же в 4 метрах место для сбора мусора целого квартала (голуби с мусорки уже сейчас сидят на этом "№днепровском квартале" и гадят
- НЕТУ
- места для детской площадки,
- НЕТ парковки для транспорта и вообще КУЧА проблем для будущих жильцов и соседей этого дома
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #61 Семен 12.03.2015 15:47
:o Одни зеки керують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #60 Прокурор 12.03.2015 14:26
Цитую Саша:
Кто знает кто застройщик? Название фирмы и контакты.

Формальным застройщиком будет фирма "Набережный квартал", чей вагончик на стройке за драмтеатром уже можно видеть. Но какая разница, кто там в каске строительной ходить будет? Главное - кто с кошельком, куда капнут деньги. А с кошельком - Андрей Бородай.
Кстати, кто подскажет, как там поживается в итальянском Бергамо "потерпевшему" от взрыва под окном бани Одарычу? Он же клялся, что высотки на месте сквера с фонтаном никогда не будет. Как его переубедил Бородай? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #59 деПутати 12.03.2015 13:25
На нещодавній сесії міськради депутати проголосували за проект рішення, згідно якого вартість земельної ділянки на місці будівництва знижується вдвічі. До цього вартість ділянки становила 2,44 млн грн. Нині – 1,2 млн грн. Це дозволить вам швидше реалізувати проект?(http://procherk.info/resonance/2-cherkassy-news/229-pro-zabudovu-skveru-za-dramteatrom-prorahunky-konkurentiv-ta-dorogu-kovbasu-rozpovidaje-zasnovnyk-pp-qbiznes-grandq-andrij-borodaj)Є над чим подумати!!!!!!! !!!!!!!
Скільки коштів не потрапило в казну??? И благодаря кому??????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #58 незнайка 12.03.2015 12:45
Ума не приложу зачем разрешать бизнесюкам уплотнять городскую застройку да еще и многоэтажками Разве в городе мало свободных территорий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #57 не молчим 12.03.2015 12:40
Цитую Так:
А почему никто не обращает внимания на торговый центр, который строится на месте Машбуда? А может, патриот страны, города на месте прибыльного, когда то, производства строить торговый центр??? И еще, когда его приватизировали , то были условия, которые запрещали подобние перепрофилирова ние предприятия. У нас в городе, благодаря горе реководителям, уже нет производств а есть торгово развлекеательны е центры.

ВОТ КАК РАЗ РАЙОН МАШБУДА И ПОДХОДИТ ДЛЯ СТРОИТЕЛЬСТВА ЖИТЛОВОГО КОМПЛЕКСА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100