Учора члени виконкому вирішили питання з котлованом у центрі міста Черкас: на його місці за будівлею обласного драматичного театру таки зведуть багатоповерхівку. Дозвіл на це дали своїми голосами вісім членів виконкому, ухваливши проект рішення про надання житлово-будівельному кооперативу «Резиденція Черкаси-1» містобудівних умов і обмежень.

Що саме порушив виконком при голосуванні показано у відео ГО «Народний контроль», поширеному в соцмережах:

«Шановні депутати Черкаської міської ради. Прохаємо вас ініціювати позачергове засідання Черкаської міської ради та власним голосуванням зняти тих, хто свідомо порушив генеральний план міста Черкаси. Фактично, всупепеч інтересам громади та генеральному плану група членів виконкому прогоосувала «за». У разі подальшого перебування даних осіб у виконкомі місто втратить ще багато землі, а власними діями дані особи створюють соціальну напругу серед громади міста Черкаси, представниками якої та волевиявленням яких ви є, шановні депутати», — пишуть представники ГО у «Фейсбуці».

Читайте також: Член міськвиконкому Макєєв розповів, чому підтримав багатоповерхівку за драмтеатром

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Валентина 14.03.2015 00:53
Напишите в генеральную прокуратуру .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 украина 12.03.2015 17:07
Люстрировать весь виконком! Пусть это решение им всем выйдет боком!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ось так 12.03.2015 13:04
Тепер зрозуміла роль кишенькової топонімічної комісії - відволікать увагу від обурудок із забудовою міста. А містяни нехай з подачі комісії чубляться щодо перейменувань вулиць. Дешево і сердито. Ось так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Гека Чепе 12.03.2015 12:58
Оця переписка схожа на глибоке занепокоєння Європи з приводу російської агресії. Треба вже збиратися і для початку блокувати ворота (виїзди-заїзди). Хай викликають правохоронців, хай починається штовханина, хай йдуть сюжети на центральні канали. Тільки так можна погнати хвилю й чогось добитися. Бо реально - до ..... їм ця переписка. Будівництво триває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100