Парадоксальна ситуація склалася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради: в управлінні освіти, яке входить до складу департаменту, наразі два начальники.

На цьому під час сьогоднішньої прес-конференції наголосив секретар міськради Олександр Радуцький.

Річ у тім, що, крім Ігоря Степка, який за посадою є заступником директора департаменту – начальником управління, формально установу очолює й Анатолій Депутат, звільнений з цієї посади ще за першої каденції міського голови Сергія Одарича й відновлений по суду три місяці тому.


– На цей час є два начальники управління, й кожному виплачується зарплата. Кожен отримує десь близько шести тисяч гривень. Так уже минуло три місяці. Якщо нічого не з’ясується – мине рік, і в нас вийде 80-90 тисяч гривень викинутих невідомо куди. А хто буде за це відповідати? – риторично запитав Олександр Радуцький.

За його словами, з цього питання засідала профільна депутатська комісія, і її результати було надано міському голові. Комісія вирішила, що передусім потрібно змінити штатний розпис департаменту.

– Але реакції – нуль. Я сподіваюся, що коли міський голова вийде з відпустки, він підпише той штатний розклад, який у нього на столі лежить уже два місяці, – підсумував Радуцький.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Світлана 19.03.2015 11:30
Степко Є. П. -це той про якого згадує тільки сайт департаменту освіти, а більше немає згадок - за його плідну роботу, хотіла подивитися, його роботи - не побачила жодної, це профанація самого департаменту? Мабуть фантазії самого департаменту у Черкасах. Зробіть ласку дайте доступ до його кваліфікаційної характеристики усім бажаючим - хай подивляться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 знаючий 17.03.2015 00:07
Степко ЄВГЕН Петрович
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 смс 16.03.2015 19:53
Так це тому вони займають два колишніх детсадка в центрі міста?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 16.03.2015 16:54
То на новые троллейбусы у Джуганши денег нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100