реклама Делікат

Нещодавно активісти ГО «Волонтер Черкащини» здійснили поїздку до Маріуполя та відвезли гуманітарний вантаж для черкаських бійців Азову. Перед самою поїздкою до активістів звернулися азовці з проханням привезти спідню білизну. Волонтери зразу ж вирішили закупити цей товар першої необхідності. Закупили 100 штук та витратили на покупку 3500 грн, адже вартість однієї одиниці чоловічої спідньої білизни складає порядку 30-50 грн.

Звичайно, закупленої білизни виявилося замало. В умовах, в яких перебувають наші захисники на сході, дотримуватися вимог гігієни дуже важно, тому потреба у такому товарі стоїть надзвичайно гостро. До відома громадян, для військових формувань законодавством передбачено виділення спідньої білизни у кількості 2 штуки на 1-2 роки.

Щоб все ж таки не залишити військовослужбовців без допомоги, активісти ГО «Волонтер Черкащини» вирішили спідню чоловічу білизну шити. Відразу відгукнулися постійні волонтери і помічники. Так, ті хто раніше в’язав теплі шкарпетки, подіставали швейні машинки і сіли за шиття. Перші вироби вже передано на схід.

Активісти ГО «Волонтер Черкащини» звертаються до всіх небайдужих черкащан, які мають навики шиття та технічні засоби для його здійснення, з проханням допомогти у пошитті чоловічих трусів. Громадська організація має можливість частково забезпечити тканиною та нитками для шиття, тож якщо хтось має зайві відрізі тканини вдома, просимо приносити до офісу ГО «Волонтер Черкащини», який знаходиться за адресою: вул.Смілянська, 23, оф. 42. Всі разом ми зробимо ще одну корисну і необхідну справу.

Про це інформують в ГО «Волонтер Черкащини».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Кристина 17.03.2015 23:18
Номер телефона разместите куда можно позвонить чтобы согласовать время когда Вы есть на месте. Я швея и хочу в этом участвовать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100