реклама

реклама

Сьогодні прокурор області Юрій Шеремет представив колективу прокуратури новопризначеного заступника прокурора області - старшого радника юстиції Олександра Мироненка.


Мироненко Олександр Вікторович народився у 1971 році в м. Мезенівка Краснопільського району Сумської області. Має стаж роботи в органах прокуратури України 13 років. Пройшов свій шлях від помічника прокурора м. Суми до першого заступника начальника управління наглядової діяльності у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури України.

2 квітня 2015 року наказом Генерального прокурора України призначений на посаду заступника прокурора Черкаської області.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 varvar 07.04.2015 06:51
Знову Суми?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Бывший 06.04.2015 21:19
Стаж - 13 років, сам 71 р.н., тобто це він в 31 рік тільки працювати в прокуратурі почав??? а до цього де пахав?? бригадиром?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 06.04.2015 13:09
цИКАВО САБАЧАЧА ХАТЫНКА збережеться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100