реклама

реклама

У Золотоніський міськрайонний центр зайнятості звернулася жителька м. Золотоноша Ірина Ілляшенко. 23-річна дівчина закінчила Золотоніський професійний ліцей за професією обліковець. Недовгий час працювала нелегально за кордоном, згодом повернулася додому та знайшла роботу бухгалтера на комунальному підприємстві «Міський водоканал», але робота була не до душі.

Звернулася за допомогою в службу зайнятості. Під час бесіди та тестування виявилося, що Ірина - дівчина творча і хотіла б отримати професію перукаря. Служба зайнятості надала їй таку можливість.

Іра - відкрита до спілкування, активна учасниця семінарів та тренінгів. Через два місяці перебування на обліку розпочала навчання в Черкаському державному житлово - побутовому підприємстві «Житлосервіс». Після навчання пішла працювати в престижний в Золотоноші салон «Ляля». Роботодавець задоволений працівницею, а вона отримує радість від улюбленої справи.

Навчання безробітних під замовлення роботодавців – одна з найдієвіших форм працевлаштування, особливо у сучасних умовах. У цьому переконані ті, хто таким чином знайшли роботу та отримали впевненість у завтрашньому дні, інформує золотоніський міськрайонний центр зайнятості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100