rino На понад 18 тис. грн.  адміністративна комісія МВК оштрафувала порушників благоустрою Черкас. На розгляд адмінкомісії було винесено 36 протоколів,  складених муніципальними інспекторами за останніх два тижні, інформує прес-служба черкаської мерії.

За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, серед найбільш поширених видів порушень, які фіксують муніципальні інспектори: експлуатація малих архітектурних форм без дозвільних документів, неналежне утримання прилеглих територій (не покошений бур`ян, травостій), торгівля у невстановлених місцях.

Так, у зв`язку з активізацією стихійної торгівлі по вул. Добровольського, 15 та по вул. Смілянській – Вернигори працівники муніципальної інспекції щодня упродовж останніх тижнів чергують на цих територіях та не допускають розкладання товару на вулиці особами, що намагаються здійснювати несанкціоновану торгівлю.

— Для фізичних осіб штраф за несанкціоновану торгівлю складатиме 340, а для юридичних 1700 грн. Тому раджу людям, які вирішать поторгувати у невідведених для цього місцях, подумати. Адже це може досить сильно «відбитися» на гаманці, — попереджає Ольга Швець.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Kotovsky 19.07.2011 10:37
Добровольского 15 - отличное место, бойкое - как раз между двумя супермаркетами "АТБ" и "Сильпо" и ещё базой "Бакалея". Стихийные торговцы на этом перекрёстке мешают всем, кроме местных жителей.
Ясное дело - торговцы мешают "ЛЮДЯМ зарабатывать". Может тогда Ольга Швец ответит "куда девался" продукотвый рынок по той-же улице Добровольского, только 7 (или 9 - не важно)? Если не знаете, намекну - атостоянок в районе тоже не хватает.
Ну так куда этим "стихийникам" деваться? Или может жителям "700-ки" переться через весь город за пучком свежей петрушки или стаканом малины? Хорошо так рассуждать тем, кто живёт в центре или на Сумгаитской, Седова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Знавець 19.07.2011 10:30
Муниц. инспекция единственная реально живая инспекция в городе. Целый день на ногах, в мыле. Знаю ситуацию не понаслышке. Недостаток ее в том что десять инспекторов пытаются заниматься всем, мусором, амброзией, торговлей, архитектурой, рекламой, рыться у бабушек в выгребных ямах и сараях. Когда пытаешся объять необъятное, на выходе не ощущаешь результат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Саша 18.07.2011 21:58
Як же набридло слухати всю цю брехню.........
Я їм за годину можу показати килька десятків правопорушень. А ці 18 000 це не бильше 1% від реального становища
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Петро 18.07.2011 19:00
Цитую Ланос:
На Гоголя палатки з ліфчиками поставив Горний, профспілковий лідер. Разом з Лисаком мають великий блат в обладміністраці ї, того й там нікого не розганяють.

Точно, це найбільші наші "борці з режимом"... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 скальпПР 18.07.2011 17:08
А чому не можна облаштувати в кожному мікрорайоні місця для торгівлі,де, скажемо за плату, в 5 - 20 грн за місце, селяни могли б продавати свою городину.По- перше:селяни матимуть хоть якись заробіток( в селі з роботою туго,а там 99% етнічних українців)по-друге:ми будемо купляти продукцію вироблену в Україні,(а не привозні овочі і фрукти в супермаркетах), але влада ось уже 20-ь років нищить свого виробника,а найбільше село(українців) ,щоб знищити коріння нації,забрати землю...Влада не просто антинародна - вона АНТИУКРАЇНСЬКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Анна Сергеевна 18.07.2011 15:59
Кому нужна эта чиновничья отчетность: "сумы штрафов", "количество протоколов"? и т.д. и т. п. НАС ЭТО НЕ ИНТЕРЕСУЕТ.. Почему остановка Седова завалена мешками с мусором, который во все стороны растаскивают крысы? Лучше купить один мусоровоз, чем содержать муниципальную полицию, от которой все равно толку нету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Ланос 18.07.2011 14:37
На Гоголя палатки з ліфчиками поставив Горний, профспілковий лідер. Разом з Лисаком мають великий блат в обладміністраці ї, того й там нікого не розганяють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #3 Сергій Кузляєв 18.07.2011 13:13
Холодний Яр, суми штрафів говорять самі за себе.
Хто ж винен, що народ у нас садомозахисти.
Люблять, щоб їх штрафували.
Ну то хай смітять))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Холодний Яр 18.07.2011 12:23
Муніципальна інспекція не знає як себе "проявити". Кругом купи сміття, а вони байки розказують. 8) 8) Чомусь у Вінниці ні сміття на вулицях, ні муніципальної інспекції. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 факт! 18.07.2011 10:33
а когда наконецто эти инспектора заметят, что на гоголя на центральном рынке опять палатки с лифчиками пол дороги загородили. неужели нельзя раз и навсегда освободить проезжую часть, да и тротуар не мешало бы освободить. нигде в европе, куда так любит ездить наш мер такого нету и быть не может! Опять же, а куда смотрит ДАІ или "безпека дорожнього руху" на улицу Гоголя не распространяетс я?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100