реклама Делікат

У Черкасах не змінилася кількість точок обслуговування абонентів компанії «Київстар» – їх так само 4, бо на заміну закритому Центру обслуговування абонентів, що розміщувався за адресою вул. Шевченка, 250, відкрилася точка обслуговування за адресою вул. Смілянська, 36. Про це йдеться у відповіді компанії на інформаційний запит «Прочерку».

Наше видання звернулося з інформаційним запитом до «Київстару» у зв’язку з тим, що деякі читачі повідомляли про закриття їх офісу в центрі міста та про черги в Центрі обслуговування за адресою вул. Хрещатик, 225.

«Усі точки обслуговування справляються із навантаженням, водночас, ще досить мало відвідувачів ми спостерігаємо за адресою - вул. Смілянська, 36 , який нещодавно відкрився у травні на заміну закритому раніше за адресою вул. Шевченка, 250. Задля справедливості варта зазначити, що Центр обслуговування абонентів, який розташовувався за адресою вул. Шевченка, 250 , був менш зручний для відвідувачів бо розташовувався поруч із зупинкою громадського транспорту. Тож часто відвідувачі, які приїздили на автомобілях, припарковували останні у не зовсім коректний спосіб, що могло ускладнити рух громадського транспорту і його зупинку. Відповідно, задля уникнення такого роду незручностей по відношенню до жителів м. Черкаси було прийнято рішення перемістити цей Центр обслуговування абонентів за адресою вул. Смілянська, 36», – йдеться у відповіді pr-менеджера Київської філії компанії «Київстар» Наталії Дадівєріної.

Центра обслуговування абонентів за наступними адресами: вул. Хрещатик, 225, вул. Смілянська, 36. Магазина за такими адресами: по вул. Гоголя, 275 та по вул. Шевченка, 195.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100