реклама
Sucurity Police

реклама

Кілька десятків жителів Золотоноші приїхали минулої п’ятниці до офісу ПАТ «Черкасиобленерго», щоб передати листа його керівникові з вимогою не повертати на роботу начальника Золотоніського району електромереж Івана Собка.


– Близько року громадськість міста вимагала звільнення пана Собка, – розповів «Прочерку» представник ГО «Народна рада – Золотоноша наше місто» Олексій Дробязко. – Своєю «господарською діяльністю» він затероризував місто, споживачів електроенергії... Потім пан Собко пішов у відпустку, захворів і був відсутній майже 7 місяців. Наразі надійшла інформація, що він збирається повертатися на свою посаду.

За словами пана Дробязка, Іван Собко використовував різні бюрократичні зачіпки, щоб змушувати споживачів «іти до нього на уклін». Тільки після приватної бесіди споживача з паном Собком «питання вдавалося розв’язати». Натомість, у відсутність керівника РЕМ жодних проблем у співпраці між споживачами і РЕМ не виникало.

Золотоніський підприємець Тарас Супрун розповів, що прихід на посаду Івана Собка супроводжувався позитивними змінами – припинилися неплатежі, крадіжки електроенергії. Але згодом жорсткість Івана Васильовича стала працювати проти міста. За найменші порушення споживачів стали відразу відмикати від електромережі; бізнес почали так обмежувати у споживанні, щоб він не міг працювати. Коли споживач приходив до РЕМу, йому пропонували придбати певне обладнання в певній фірмі, після чого проблем із електропостачанням більше не виникало. За словами підприємця, були й інші варіанти розв’язання спірних питань.


Учасники золотоніської делегації попросили нового керівника ПАТ «Черкасиобленерго» Світлану Кузьмінську особисто взяти участь у зборах громадськості міста й «підтвердити або спростувати чутки про повернення на посаду пана Собка Івана Васильовича».

Отримати коментар від ПАТ «Черкасиобленерго» поки що не вдалося.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Юляшка 22.06.2015 15:36
Кузьмінська активно готує підприємство до приватизації. Обнуляє всі рахунки, щоб хтось...... дешевше викупив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Влад 22.06.2015 13:13
Риба гніє з голови. Треба і в обленерго розібратися, там 100 заступників в Кузьмінської, які тільки зарплату ( і немалу) получають. Краще б тарифи для людей зменшили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 22.06.2015 11:29
похоже не нравится единый тариф для всех
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100