реклама Делікат

Організатори відкриття сезону на Центральному стадіоні Черкас зробили його справді урочистим: привітальне слово від першого заступника губернатора Сернія Рябцева, нагородження футболістів та тренерів «СДЮСШОР-Ходак» срібними медалями дитячо-юнацької футбольної ліги U-17, виконання державного гімну духовим оркестром пожежної академії, символічний розіграш м’яча ветеранами футболу СРСР І.Кобилочним та С.Ніколюком. Подробиці матчу повідомляє прес-служба футбольного клубу «Славутич»:

Зарядившись напередодні матчу цілющою енергією від могутнього дуба Максима Залізняка та Свято-Троїцького Мотронинський монастиря, підопічні Олександра Кирилюка почали матч надпотужно. Пресинг захисту приїжджої команди не витримав агресії господарів вже на третій хвилині. І якщо Євген Гуд з вигідної позиції не влучив у ціль, то Сергій Таран вдруге за тиждень забив свій фірмовий гол - гол-близнюк з попередньої кубкової гри проти «Миру» з Горностаївки.  Удар Сергія зі стандарту від бокової лінії ввів у розпач суперника.

fc1

Хвилі атак на ворота тернополян безперервно накочувались одна за одною. Шанс був у високорослого Дениса Атаманюка, проте вихованець миколаївського футболу шкіряною кулею влучив у голову голкіпера.

Лише коли хронометр відміряв півгодини ігрового часу, «Нива» вперше потурбувала воротаря черкасців Олексія Крупниченка.

fc2

Початок другого тайму був за «Славутичем»: коли Олексію Шуляку та Сергію Тарану не вдалося подвоїти рахунок, на допомогу міг прийти захисник гостей Віталій Скакун, який ледь не зрізав м’яча у власні ворота.

Вдруге зірвалася на ноги чисельна глядацька аудиторія на 55-ій хвилині: навіс зі штрафного Олега Кононихіна замкнув головою залишений без опіки Михайло Сергійчук.

fc3

В середині тайму обидві команди влаштували справжню феєрію – за хвилину команди провели три небезпечні атаки. Свій сольний прохід Шуляк завершив влучанням у стійку воріт гостей, у контратаці Павлу Гаврилишину вдався непоганий удар – на заваді став воротар черкасців, а в наступній атаці на протилежні ворота Таран «плюнув» над поперечкою.

Свято – так на повну: трибуни вимагали гол від своїх улюбленців – тож отримуйте! Це Шуляк, накрутивши двох захисників, виклав м’яч під удар  Гапону – 3:0!

Олександр Кирилюк, головний тренер: «Ми ще далекі від оптимальної гри: команда повинна додавати в кожному матчі. Трансферне вікно ще не зачинене і ми розраховуємо на якісне поповнення. Я вдячний гравцям, які за рахунку 3:0 не стали «катати» м’яча, а йшли вперед».

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Не все хорошо... 25.07.2011 09:39
Футбол действительно был хороший и болельшики соскучились...
Правда один момент ну очень попахивал нехорошим.
Перед началом второго тайма беркутовцы перед входом на стадион, скрутили молодого человека и сорок минут продержали его "на растяжке" (раздвинув ноги насколько это возможно) у своего "бобика" г/номер кажется 0409. Потом подъехала еще легковая машина фольксваген г/н 0304 и закрыла это действо от окружающих. При этом парня периодически немного били по почкам и голове, звонили его друзьям и подходила девушка блондинка. Но по видимому так и не дождавшись "выкупа" отпустили парня за пару минут до окончания матча.
Если парень действительно нарушил Закон, его должны были доствить в райотдел для принятия мер административно го или уголовного порядка а не держать 40 минут в издевательской позе. Не каждый выстоит 40 мин. на максимально раздвинутых ногах и прессинге наверное не беркутовцев а мусоров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Знающий 24.07.2011 21:31
Ребята молодцы! Старались и выиграли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 вболівальник 24.07.2011 18:39
Треті гол на рахунку Гапона, а не Атаманюка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100