реклама Делікат

vlizl32 Відновлення роботи 3-х цукрових заводів, добудова школи в Драбові, обласної дитячої лікарні, реконструкція І черги очисних споруд у Золотоноші, посилення соціального захисту пільгових категорій населення, - ці та інші приклади роботи влади озвучив заступник голови облдержадміністрації Євген Влізло в телепрограмі „Влада – людям” на обласній телерадіокомпанії.

 Вирішенню найгостріших проблем в області, за його словами сприяв ретельний аналіз ситуації в кожному районі й місті обласного значення, налагодження співпраці з місцевими органами влади та включення пріоритетних питань до обласних програм.

Разом з цим, як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, Євген Влізло відзначив дефіцит інвестиційного ресурсу, через що не вдається досягти більш якісних зрушень в економіці. Спад інвестиційних вкладень в основний капітал ще не подолано.Саме тому залучення інвестицій залишається ключовим питанням розвитку економіки області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 та ти шо? 26.07.2011 14:01
Всюди скандал, лікарня відкрита 21.04, та на сьогодні жодної дитини не прийнято, влада прикривається поліклінікою. По Золотоніським очисним порушено карну справу за розтрату 1,5 млн грн з 5 млн. Інвестори побоються мати справу з донецькими, бо з аріхметикою не дружать. Зато жить стало веселей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Хортиця 26.07.2011 09:30
Бюджетні гроші "освоїти" великого розуму не потрібно. А інвестиції до вас не йдуть, бо красти треба менше. :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100