реклама Делікат

фото - з архіву

фото - з архіву

Прогулянка на човні по Канівському водосховищу для жителів села Циблі Київської області ледь не закінчилася трагедією. Як повідомляє прес-служба УМНС України в Черкаській області, 22 липня близько 17 години, компанія з 8 осіб, серед яких був і 11- річний хлопчик, відпочивали на березі Дніпра.

 Після вживання алкоголю уся компанія на човні «Прогрес», який розрахований лише на 4 пасажирів, виїхали на фарватер Канівського водосховища. Човен захлеснуло боковою хвилею, через що заглох двигун. Більше 6 годин люди вичерпували воду. Зрозумівши, що своїми силами не врятуються, потерпілі викликали рятувальників.

Співробітники Канівського районного відділу Управління МНС Черкаської області, які прийняли повідомлення про надзвичайну подію, одразу почали пошукові заходи. Проте, знайти людей, які не могли повідомити жодного орієнтиру, було складно.
Відшукали їх лише опівночі в районі села Григорівка Канівського району, куди човен нарешті прибило течією. Проте висадилися потерпілі біля обриву висотою більше 30 метрів, піднятися по якому навіть удень було неможливо.  Людей, які вимокли і були украй виснажені, рятувальникам довелось піднімати нагору за допомогою спеціального альпіністського спорядження.
Близько 2-ї години ночі рятувальну операцію було завершено. Після медичного огляду потерпілих доставлили у райвідділ МНС, обігріли  й доправили додому.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ЯR 25.07.2011 11:31
"Фото з архіву" - просто вершина креативу! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100