реклама

реклама

У Черкасах у зв’язку з пожежею в драматичному театрі розгорнули обласний оперативний штаб, який очолює голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.


Оперативники вже з’ясовують причини пожежі в театрі. Серед версій – як підпал, так і недотримання правил пожежної безпеки, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

– Рятувальники, правоохоронці, медики та наші комунальники вкотре продемонстрували не лише свою фаховість, а й високий рівень взаємодії, – зауважує очільник області Юрій Ткаченко. – Зараз маємо два головні завдання – з’ясувати причину займання та віднайти кошти на відбудову театру. Як можливі джерела фінансування розглядаємо резервні фонди обласного й державного бюджетів. Також найближчі дні на засіданні оперативного штабу ми детально проаналізуємо процес ліквідації цієї пожежі.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Счетовод 02.07.2015 10:18
Сказать Пэтру Олыксийовычу, что Черкасщина больше не играет в пуляние бабла в серую зону, шоб кому-то было хорошо, бо самим надо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 визор 02.07.2015 09:46
Знаю одно - ТЕАТР в городе и области должен быть. Дело чести города и области!!! Терпения и удачи работникам театра!!! Держитесь!!! Все будет хорошо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 nnk3 02.07.2015 09:20
А вiдбудовувати буде "Надiя"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100