реклама Делікат

sporti Учора, 25 липня, у Черкасах стартував ІІ чемпіонат світу зі спортивного орієнтування серед спортсменів з вадами слуху. У змаганнях беруть участь понад 100 спортсменів із 15 країн світу, серед яких Тайвань, Японія, США, Австралія. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

 Відкриття чемпіонату відбулося в Долині троянд. У заході взяли участь представники дефолімпійського міжнародного комітету, очільники області та міста. Святковий настрій підняв виступ черкаського дитячого театру танцю «Таїр» Багатопрофільного молодіжного центру, які виконали дві композиції з елементами мови символів.

Протягом тижня у місті та його околицях визначатимуть найкращих серед чоловіків і жінок на п’яти дистанціях. Національна збірна команда України зі спортивного орієнтування представлена 13-ма спортсменами (7 чоловіків, 6 жінок), черкасців серед яких не має.

фото - прес-служба Черкаської ОДА

фото - прес-служба Черкаської ОДА

Довідка: Такі змагання в Україні проводяться вперше з часів незалежності. Честь приймати чемпіонат світу зі спортивного орієнтування випала Черкасам.

Керівництво Черкас та області на відкритті змагань

Керівництво Черкас та області на відкритті змагань

 

ori1

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Сергій 26.07.2011 14:18
Пишаємось, що Черкасам випала така честь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100