реклама Делікат

фото - прес-служба Черкасиводоканалу

фото - прес-служба Черкасиводоканалу

Роботи з ліквідації аварії, що сталася на каналізаційному колекторі на перетині вул. Енгельса та просп. Хіміків, вже підходять до завершення.  Комунальники планують відновити роботу колектора уже наприкінці цього тижня, інформує прес-служба Черкаської мерії.

—  Процес йде до завершення. 95% робіт уже виконано. Забетоновані два каналізаційні колодязі, зараз монтуємо кільця. У середу ремонтуватимемо заглушки, а у четвер плануємо запустити стічні стоки по новій трубі. Того ж дня зупинимо роботу обвідного колектора, — розповів директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Минулого тижня водоканалівці  «продавили» колектор, що проходить під вул. Енгельса.  Вони вставили у старий короб нову трубу. Завдяки цій «операції» не довелося розкопувати проїжджу частину. Загалом було замінено 57 метрів труб.

Нагадаємо, 27 червня сталася аварія на каналізаційному колекторі, який проходить по вул. Енгельса. Одна з головних причин надзвичайної ситуації — порушення норм при будівництві. Безпосередньо над колектором було зведена теплова камера Черкаської ТЕЦ, яка під час зливи просіла і обвалилася на трубу колектора. Такі об’єкти, як теплова камера, мали б будуватися за п’ять метрів від колектора. За час ліквідації аварії водоканал не відключав місто від постачання холодної води.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100