реклама Делікат

kann Одноповерхове приміщення поліклініки  при Канівській райлікарні демонтують. На його місці зведуть новий триповерховий корпус. Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, на будівництво вже виділено 5 млн. грн.

- Коштів довго чекали, але завдяки районній владі вдалося їх отримати, - розповідає «Прочерку» заступник головного лікаря Канівської центральної районної лікарні Сергій Назаренко. – 14 липня почали «переселяти» лікарів у новіший корпус лікарні, одне крило якого в нас також відведено для поліклініки.

Нині, за словами Сергія Івановича, лікарям доводиться потіснитися. Деякі приймають удвох в одному кабінеті, вивільнити довелося й технічні приміщення. У старому корпусі приймали лор, гінеколог, психіатр, 2 невропатологи та 2 терапевти. Були тут і підлітковий кабінет та «щвидка».

- «Швидку» ми перемістили до приймального відділення, то їм хоч і тіснувато, але зручніше. Загалом, звичайно, є невдоволені. Виникала спершу плутанина з кабінетами, ми й самі не могли зразу зорієнтуватися, де тепер який. Але сподіваємося на розуміння людей. Старе приміщення вже було в аварійному стані, коштів на його відбудову ми довго добивалися, - коментує фахівець.

Адміністрація лікарні сподівається, що відбудову завершать наступного року. Там розмістять все поліклінічне відділення, розширивши таким чином стаціонар.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100