реклама

реклама

За фактом вибуху автомобіля сьогодні в Черкасах відкрито кримінальне провадження за статтями 15, 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Фото з групи «Типичные Черкассы» соціальної мережі «Вконтакті»

Фото з групи «Типичные Черкассы» соціальної мережі «Вконтакті»


Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. Особа зловмисника, сума збитків та причина вибуху встановлюється.

На місці події працюють слідчо-оперативна група УМВС та Придніпровського райвідділу міліції, вибухотехнічна служба, криміналістична лабораторія НДЕКЦ, працівники УМНС в Черкаськiй областi. Потерпілого з тілесними ушкодженнями кінцівок доставлено до лікарні.

Нагадаємо, що сьогодні в Черкасах на перехресті вулиць Ватутіна-Богдана Хмельницього (навпроти в’їзду до КП «Черкасиводоканал», поряд із магазином) сталася надзвичайна подія за участі двох автомобілів «Audi». За словами очевидців, вибухнув вибуховий пристрій під «Audi Q7». Другу «Audi», яка проїжджала повз, тільки зачепило. Водія «Audi Q7» забрала «швидка».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Петрович 23.07.2015 00:18
Особі, винній у вибуху автомобіля в Черкасах, загрожує довічне позбавлення волі
Це якщо піймають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Олег 19.07.2015 15:12
Пошла обратка за рекетирские дела знал Г.... что делал а бог все видит многие в Черкассах не удивлены этой новости
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2   18.07.2015 22:46
А пам'ятається два роки тому, ніхто з вас, ну ні то що не вірив, а й думки не мав, що з віджиманням "колбасникового" магазинчику, шляхом руйнування поріжку, розпочався новий перерозподіл награбленого, в очікуванні флешмобу "Вибори Вітька-Батоно" наступним презиком. Одні "канєвскиє девки" були прозорливі! Яка густина повітря на сьогодні? Дайош сало по 80? А от в ті часи, тисяцьку, на машину осколу до "бочки", ж...би, ж...бились відж...бити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 бульба 18.07.2015 21:36
А винні вони не далеко, он кожний день їх по теліку показують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100