реклама

реклама

Протягом двох днів – 13-14 серпня, у Черкасах проводяться ярмарки, присвячені медовому Спасу та Маковію. Для цього на вулиці Хрещатик, поблизу обласної ради було перекрито рух автомобілів. Однак великого ажіотажу серед черкащан заходи не викликають.


Володимир, котрий на ярмарку прийшов, аби запропонувати відвідувачам вироби з дерева та глини власного виробництва, залишився незадоволеним організацією свята. Перш за все, через недостатнє інформування містян про проведення ярмарки.

«Прийшов тільки через святкову атмосферу. Те саме, що стояв би зараз на ринку, але там за місце заплатив би 10 грн, а тут – 50. Людей дуже мало, тому що треба робити нормальну рекламу. Люди просто не знають про ярмарку. Враховуючи те, що мені потрібно привезти і відвезти товар, при цьому заплативши а місце, я ледь відіб’ю свої гроші. В минулому році було приблизно те саме, але тоді ярмарка співпала з масовими святковими заходами у місті, і людей було більше», - говорить підприємець.

Нарікає Володимир і на місце проведення заходу. Мовляв, чому не провести ярмарку біля Макдональдсу на Бульварі Шевченка, де потік людей набагато більший, ніж на Хрещатику.

«Раніше, ще за часів Тулуба, проводили ярмарку перед будівлею облдержадміністрації з боку Бульвару. Там також було б набагато краще – і людей більше, і вулицю перекривати не треба».

На ярмарці, присвяченій медовому Спасу, більшу увагу нечисленної публіки привертали саме продавці меду. Однак, здебільшого, скаржаться продавці, люди підходять, цікавляться цінами і йдуть. Щодо цін на мед, які так «відлякують» відвідувачів ярмарки, то вони варіюються від 80 до 120 грн за літр.


Нагадаємо, раніше представники виконкому міської ради говорили про збільшення масштабу ярмарки у порівнянні з минулим роком. Самі ж продавці, котрі відвідують такі заходи регулярно, жодних змін у масштабі свята, крім підвищення цін за місце, не помічають.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Пасічник 14.08.2015 21:53
А організатор хто? Чи не поетеса?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Вадим 14.08.2015 17:58
На организаторов грешить не стоит. В низкой посещаемость виноваты сами торгаши, загнав заоблачные цены на свою продукцию чем просто отпугнули всех покупателей.
Если бы поставили по 50-70 гривен за литр, то тогда через "сарафанное радио" у них от покупателей не было бы отбоя.
А так как говорится "Жадность фраера згубила"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 О.Б.КУРЕНИЙ 14.08.2015 17:16
Не тот мед продают. От маковый в любой сезон разгребали быб, а не только под спаса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 гость 14.08.2015 14:04
В следующий раз для большего спроса на продукцию и увеличения клиентов надо ярмарок провести на трассе Одесса -Киев под Уманью, при этом не перекрывая автомобильного движения. Что в Черкассах нет более подходящего места чем дорога для проведения ярмарки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Zzzzzz 14.08.2015 14:00
Це правда. Реклами заходу - нуль. Та й самих торговців не більше 5-6. Якби рух не перекрили, то й не видно було б, що хтось там торгує. Дуже примітивна організація ярмарку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Антон 14.08.2015 13:30
Організаторам ярмарку - незалік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100