"Кернел-трейд" - новий власник Пальмирського цукрозаводу

"Кернел-трейд" - новий власник Пальмирського цукрозаводу

Перспективи розвитку цукрової галузі в області обговорювали представники обласної влади та сільгоспвиробники під час розширеної виїзної наради, яка відбулася в селищі Пальміра 3 серпня. Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, заступник губернатора Василь Корнієнко запевнив, що цього року прогнозуються непогані врожаї цукрового буряку.

 – Види на урожай цукристих нинішнього року непогані. Тож ми зробимо все від нас залежне, щоб забезпечити потребу населення Черкащини у якісному цукрі, – підкреслив Василь Корнієнко.

Він додав, що нинішнього сезону цукроваріння в області окрім Пальмірського працюватимуть  ще 6 цукрових заводів: Селищанський (ТОВ «Панда»), Тальнівський, Цибулівський, Жашківський (ПП «Референт»), Іваньківський та Бужанський (ТОВ «Приват Агро»).

На нараді обговорювалися й умови приймання цукрової сировини від товаровиробників Лівобережжя компанією ТОВ «Кернел - Трейд», яка  нещодавно стала власником Пальмірського цукрового заводу.

У цьому році підприємство планує прийняти на переробку цукрову сировину із площі 9 тис.га.  Власники заводу мають уже до 8 серпня укласти договори з господарствами на переробку буряку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Фелікс 06.08.2011 10:30
А ПРИ ЧОМУ ТУТ ВЛАДА? ЦУКРОВІ ЗАВОДИ - ПРИВАТНІ. ЗАКОНОМ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ВЛАДІ ВТРУЧАТИСЬ В ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМСТВ. ЯКЩО ВЛАДА ЦЕ РОБИТЬ - ВОНА ВЧИНЯЄ КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН. ЯКЩО ПРИМАЗУЄТЬСЯ ДО ЧУЖИХ ЗАСЛУ - ЦЕ ЧИСТИЙ ПЛАГІАТ. А ТАКУ ВЛАДУ НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ ДО ПРИВАТНОГО БІЗНЕСУ. БО КЕРІВНИКИ ВОНИ - НІЯКІ (НА ПРИКЛАДІ ХІМРЕАКТИВУ, ФОТОПРИЛАДУ, ЗТА ТА ІНШИХ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ). ЄДИНЕ ЩО ВМІЮТЬ - КРАДУТЬ. ПРИ ЧЕРЕВКУ ОБІКРАЛИ "ЗОЛОТУ ПІДКОВУ" ТА ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ. ПРИ ТУЛУБУ - МУЗЕЙ ШЕВЧЕНКА В КАНЕВІ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100