реклама

реклама

Унаслідок ДТП, що трапилася учора близько 9.45 на 37 км автодороги Миронівка – Канів – Софіївка, біля села Литвинець Канівського району, загинуло не троє осіб, як повідомлялося попередньо, а четверо.


На місці пригоди загинули 30-річний водій «Jaguar X-type SED», житель Київської області, та три пасажири автомобіля – 27-річний житель Волинської області, 17-річний житель Золотоніського району та 17-річний житель Канівського району.

Як повідомив виданню «Дніпрова зірка» начальник Канівського відділення ДАІ Павло Федоренко, від удару тіла трьох пасажирів буквально викинуло із авто. Аби витягти з понівеченого автомобіля тіло 30-річного водія, співробітникам Державної пожежно-рятувальної частини №10 знадобився кран і декілька годин роботи.


Документів на автомобіль при постраждалих не знайдено.

Двоє загиблих неповнолітніх навчалися на ІІІ курсі Степанецького відділу Канівського ДНЗ «Вище професійне училище». Викладач училища Олександр Ткаченко зазначив у коментарі виданню, що хлопці були позитивними, старанними, товариськими, приязними молодими людьми.

За попередніми даними, водій автомобіля «Jaguar X-type SED» не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, з’їхав у правий по ходу руху кювет, перекинувся та скоїв на дерево, повідомляють у прес-службі ДАІ області.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Василь 29.09.2015 13:29
На даній ділянці дороги (а також на ділянці дороги Канів-Кременчук від Довжика до Гамарні) дуже занижене узбіччя, що створює потенційну небезпеку для учасників дорожнього руху. Крім цього, ширина проїзної частини не дозволяє безпечно розминатися з фурами та автобусами. Реконструкцію вищезгаданих ділянок доріг виконувала харківська приватна фірма, якщо не помиляюся - "Аерошляхбуд". Після того, як власник доріг загального користування - Служба автодоріг (не плутайте з облавтодором, це дві різні організації) в повній мірі не розрахувалася з підрядною харківською приватною фірмою, ті згорнули техніку та більше ніяких робіт на тих ділянках не виконувала! Керівництво Служби автодоріг дуже бажає, щоб дорожні роботи виконували приватні структури (мабуть, їх легше "доїти"), але заплющує очі на явні прорахунки, які коштують комусь життя! Чи понесуть відповідальніст ь винні особи (в першу чергу - посадовці зі Служби автодоріг у Черкаській області, як власники доріг, які приймали неякісні роботи)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100