Комунальні підприємства обурюються діями контролерів

Комунальні підприємства обурюються діями контролерів

Комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» вважає інформацію, розповсюджену КРУ у місті Черкаси, недостовірною. Працівники підприємства не погодили у зв’язку з цим і акт ревізії за результатами проведеної зустрічної перевірки, інформує прес-служба черкаської мерії.

 Напередодні КРУ у місті Черкаси розповсюдило інформацію, що в КП "Соснівська служба утримання будинків" Черкаської міської ради за період з 01.07.2008 по 31.12.2010 виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 300 тис гривень внаслідок завищення вартості наданих послуг за перевезення твердих побутових відходів.

Як зазначають у комунальному підприємстві «Черкаська служба чистоти», договір на надання послуг з КП «Соснівська СУБ» було укладено відповідно до тарифів, затверджених рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради № 1633 від 04.11.2008р. Зокрема за 1 м куб. вивезеного, знешкодженого та захороненого ТПВ отримували оплату 23,16 грн. До речі, протестів щодо необґрунтованості тарифу на послуги КП «Черкаська служба чистоти» з боку КП «Соснівська СУБ» та правоохоронних органів не надходило.

Нагадаємо, що нещодавно керівник КП «Дирекція парків»  Олександр Радуцький звинуватив у незаконних погрозах працівників обласного УБОЗу.

реклама

Коментарі  

 
-5 #1 Чистый четверг 11.08.2011 18:10
Как работает КРУ в мэрии мы уже знаем - гестапо! Браво ЧСЧ - держитесь, отстаивайте свою правоту1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100