Меморіальний екран на честь «Небесної сотні», що стоїть на Соборній площі в Черкасах поблизу облдержадміністрації, зламався через аномальну спеку цього року. Про це у коментарі «Прочерку» повідомляє представник ГО Громадянський рух «За процвітання Черкащини» Тетяна Єщенко.


- Екран вийшов із ладу внаслідок впливу аномально високих температур цього літа. Зараз експерти аналізують його стан і шукають технічне рішення ситуації, - пояснює Тетяна.

Коли саме цифровий екран для черкащан відремонтують, громадський активіст сказати не готова.

- Припинилася трансляція відеоматеріалів. Намагалися перезапустити заново, бо таке вже траплялося інколи. Але виявилося, що техніка взагалі не реагує. Викликали спеціалістів, ті оглянули, і потім, коли стало зрозуміло, що на місці з ремонтом не впоратися, екран демонтували і повезли на ремонт. Тепер чекаємо результатів.

Екран транслював фото та особисту інформацію про героїв Небесної сотні. Пам’ятний знак з рідкокристалічним екраном встановили в Черкасах у листопаді минулого року за ініціативи ГО «За процвітання Черкащини».

Нагадаємо, головою громадянського руху «За процвітання Черкащини» є Наталія Нетовкіна.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #5 Чигиринець 13.10.2015 08:30
Якось так вже повелося: все, за що береться Нетовкіна, приречене на провал.
Сейчас нетовкина вместе с 1 номером от б...ды порошенко, бросились осваивать просторы Чигиринщины,пре вращая её(Чигиринщину) в "туристическую мееееку",с ореховым раем.Ещё одна пиар компания и Чигиринцы будут гнать этих шутов гороховых .... метлой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Гроші пахнуть 12.10.2015 16:36
Приречене на провал усе те, що продюсує Тетяеа Єщенко. Її послугами користуються тільки жінки, що хочуть протиснутись у велику політику. Фрейд би захвилювався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 цирк 12.10.2015 16:28
була колисб жуковська Обіцяла панно відновити... Тепер ще одна обіцяє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 СЕЛЯНИН 12.10.2015 15:06
пропадем мы с этой КОРРУПЦИЕЙ то бишь с назначенной борицей с этим явлением
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Черкащанин 12.10.2015 14:16
Примітивнішої відмазки я ще не чув. Які там "аномально високі температури"?! Тепер вже кожне літо таке - то ти кожного літа шукатимеш "технічне рішення ситуації"?! Стій із зонтиком рядом!
Зробили страшний чорний надгробок посеред міста - а тепер ще й нездатні відновити роботу монітора? Вам ваші "фахівці" не казали, що від перегріву таке може бути? Дома ж "громадський активіст Тетяна" телевізор на балконі проти сонця ж не ставить, нє?
Якось так вже повелося: все, за що береться Нетовкіна, приречене на провал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100