реклама

реклама

Вже новостворена Черкаська міська виборча комісія на чолі з Володимиром Матюшею так і не прийняла рішення щодо реєстрації 12-ти із 43-х кандидатів до Черкаської міськради від Черкаської міської організації «Партії Вільних Демократів» на своєму засіданні.


Так, ТВК оголосила до 12-ї години перерву та перенесла розгляд 2, 4 та 5 питань порядку денного.

Нагадаємо, що згідно постанови №453, ЦВК забов’язала Черкаську ТВК вирішити питання щодо реєстрації кандидатами в депутати Черкаської міської ради Брик І.М., Воропая Д.П., Галяна С.В., Глинської Т.І., Дедіченка С.О., Ільєва Д.В., Нагорного О.І., Погостінської Ю.О., Саєнко О.Є., Хіміч Г.П., Шадловського М.В., Ястребова Ю.Ю., включених до виборчого списку Черкаської міської організації Партії Вільних Демократів, з урахуванням виправлення помилок і неточностей у поданих цією місцевою організацією партії документах, у строк до 18 жовтня 2015 року включно.

Про це повідомляє ГМ "ОПОРА".

Згодом міський голова Сергій Одарич повідомив, хто блокував ухвалення рішення.

«Вчора уночі новий склад ТВК так і не зміг виконати постанову ЦВК про реєстрацію 12 кандидатів від Партії вільних демократів і відновлення реєстрації мене як кандидата на посаду міського голови. Кілька голосувань. Рішення блокували представники Блоку Петра Порошенка, Народного фронту, УДАРу, соціалістів, Самопомочі і Сильної України», - написав мер у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+5 #21 Валерия 19.10.2015 14:41
Одарич ліпить казку про криміналітет в списку Порошенка
Цікава логіка. А відповідати за свої "фантазії" він готовий в суді?
Адже згідно Закону ТВК не має права приймати документи на реєстрацію кандидатами в осіб які мають проблеми з Законом, непогашену судимість тощо.
Таким чином своїми відео до Президента пан кандидат вводить в оману виборця - вони погані, вибирайте мене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #20 колян 19.10.2015 14:13
вони не реєструватимуть доки рейтинг пвд, чи пдв, не стане прохідним.. тобто вибори не скоро..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 Фугас 19.10.2015 13:28
Цитую Україна:
Цитую Фугас:
Сергей Олегович, примите как должное: вы осточ..ртели и людям, и партиям.

Тоді чого в них рейтинг вище всіх і бояться пустити Одарича на вибори? Дали б пролетіти з ганьбою, а так в чому проблема?

А про рейтинг - это вам сам Одарич сказал? :lol: ну-ну... Помню, он еще рассказывал про политически-криминальных конкурентов, что гранату в имение метнули. Даже собака приезжала с милицией. Сергей Олегович, ау! Что там с гранатой? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #18 Регіональна Тальнівщина 19.10.2015 13:28
Цитую Україна:
Тоді чого в них рейтинг вище всіх


Найвищий рейтинг у самої народної і трудової партії, яка бореться за права селян і малохаможніх громадян усіма доступними способами - партії регіонів. Авторитетно заявляю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Регіональна Тальнівщина 19.10.2015 13:26
Комусь шкода старих ригівських пр..кладок? :-x де мітинги незадоволених пенсіонерів і бюджетників? перекриття доріг і т.д.? Схоже, що окрім журналістів ПРочерку ця новина нікому не цікава
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Воропай 19.10.2015 12:48
Б.... знову мабуть проплатив ТВК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #15 антириг 19.10.2015 12:30
Виктор Зубрицкий: "Казалось бы, какая связь между рукой Порошенко, свободой слова и телеканалом «112 Украина»?Однако эта связь имеется. 2 октября перед началом саммита "нормандской четверки" в Париже Порошенко пожал руку Путину. Я буду говорить об ответственности Президента. Так вот Порошенко Путину руку пожал, но пожелал, чтобы украинцы об этом не знали. И как то странно все телеканалы Украины НЕ заметили этого события. Телеканал «112 Украина», показывая все новости объективно, готовился к эфиру. И вот начался шквал звонков из Аппарата Президента и «соответствующи х служб» о недопустимости показа рукопожатия в эфире.Да, Вы не ослышались. Они звонили не Порошенко, чтобы тот не жал руку Путину, они звонили на канал, чтобы канал этого не показывал. А канал не может не показывать. Это публичные действия Президента. Только Порошенко всю ответственность за свои публичные действия возложил не на себя, а как ни странно -на телеканал «112 Украина».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #14 Эней 19.10.2015 12:09
Уважаемые модераторы ,чем объяснить, что лайки под комментариями к этой заметке наоборот высвечиваются? Это проявление личной позиции модератора?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #13 Эней 19.10.2015 12:07
Цитую Фугас:
Сергей Олегович, примите как должное: вы осточ..ртели и людям, и партиям.

Ты за людей-то не расписывайся, дай им самим на выборах высказаться. А партейкам при в...рах местных - таки да, Одарыч поперёк горла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Эней 19.10.2015 12:03
Учитывая, что в беззакониях активно участвуют представители президентской партии - имеет смысл собрать подписи под петицией Президенту с требованием прекратить беззаконие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100