Черкащанка Олена Бондаренко нарешті має на руках затверджений паспорт водного об’єкту. Жінка, яка займається підприємницькою діяльністю, із 2013-го не мала змоги його затвердити. Задля вирішення питання пані Олена зверталася до різних інстанцій, але неодноразово отримувала відповіді щодо необхідності подання додаткових документів, у зв’язку зі змінами в чинному законодавстві.

Олена Андріївна вже майже зневірилася. У подібній ситуації опинилися інші орендарі водних об’єктів. Тому, за розпорядженням голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, було утворено комісію з питань погодження надання в оренду водних об’єктів. Її очолив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль. До складу комісії ввійшли представники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Департаменту екології та природних ресурсів, обласного управління водних ресурсів, Головного управління Держгеокадастру в області та інші. Вони спільно почали напрацьовувати модель  оперативного вирішення  таких питань, зокрема й щодо ситуації Олени Бондаренко. Справа зрушилася з місця.

– Насправді для цього знадобилося небагато часу, – ділиться думкою Олена Андріївна. – Адже вже після звернення до комісії, через декілька днів, я отримала всі необхідні документи, за що дуже вдячна.

Земельну ділянку водного фонду жінка орендує з 2004 року, з терміном дії договору – до 2018-го. Паспорт водного об’єкта був розроблений, проте довгий час не було можливості його затвердити в установленому порядку.

– Комісію з питань погодження надання в оренду водних об’єктів створено наприкінці липня цього року саме для того, аби пришвидшити здійснення всіх процедур, – пояснює Віталій Коваль. – На сьогодні комісія працює постійно та прозоро. Намагаємося вирішувати питання оперативно, уникаючи при цьому бюрократичних перешкод, члени комісії знаходять шляхи для швидшого вирішення проблем, діючи при цьому в межах чинного законодавства. Підтвердженням цьому є оперативне вирішення одного з таких питань, зокрема у випадку Олени Бондаренко.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 к... 22.10.2015 05:08
до липня паспорти підписуала Старікова швидко і прозоро, з липня Коваль придумав "різинову схему", у власних інтересах, вся область про це знає. Всі користувачі злі як собаки на нього.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100