реклама

реклама

Президент Петро Порошенко підписав укази, якими призначив стипендії для видатних спортсменів та їхніх тренерів із олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту. Про це повідомляють в прес-службі Президента України.

Призери чемпіонатів світу та Європи, XI зимових Паралімпійських ігор та XVIII зимових Дефлімпійських ігор, які відбулися в період із 2013 до 2015 року, з набранням чинності указів отримуватимуть стипендії. Її розміри − від 1 тис. до 15 тис. гривень.

Указами №598-599 призначено стипендії 83 призерам із олімпійських видів спорту, а також 90 їхнім тренерам.

Указами №600-601 призначено стипендії 144 видатним спортсменам та 51 їхнім тренерам із паралімпійських та дефлімпійських видів спорту. З-поміж них – четверо черкащан, повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА. Це – чемпіон ХІ зимових Паралімпійських ігор 2014 року з біатлону Григорій Вовчинський (отримуватиме стипендію у розмірі 15 тисяч гривень), чемпіон Європи 2014 року з легкої атлетики Олександр Дорошенко (отримуватиме стипендію у розмірі 7 тисяч гривень), чемпіон світу 2014 року з кульової стрільби Василь Ковальчук (отримуватиме стипендію у розмірі 12 тисяч гривень), а також срібний призер чемпіонату світу 2015 року з футболу ДЦП Богдан Кулинич (отримуватиме стипендію у розмірі 9 тисяч гривень).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100