реклама

реклама

Прокуратурою Чорнобаївського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному 29.10.2015 року слідчим відділенням Чорнобаївського РВ УМВС України в Черкаській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 29.10. 2015 року о 07 год. 30 хв. раніше неодноразово судимий мешканець с. Лящівка Чорнобаївського району, знаходячись біля подвір’я домоволодіння керівників одного з місцевих сільськогосподарських товариств, у той час як останні підходили до свого службового автомобіля TOYOTA PRADO, кинув два предмета, схожі на гранати, після чого відбувся вибух. У результаті вибуху вказані особи отримали тілесні ушкодження та в подальшому доставлені до лікарні і наразі перебувають у тяжкому стані. Винуватець події від отриманих ушкоджень помер в лікарні.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває, його хід контролюється прокуратурою області, інформують в прокуратурі.

Більшу конкретику дають в МВС. Так, за словами керівника прес-служби обласної міліції Дмитра Грищенка, хоч конфлікт на Чорнобаївщиі і був пов'язаний з землею, проте паї загиблого були в іншого орендатора, а не в того, у кого він кинув гранати.

– У ЗМІ вже пишуть, що це був самосуд, проте це невірна інформація, бо у постраждалих немає в оренді паїв загиблого, – зазначив Дмитро Грищенко.

До речі, загиблий кидав аж дві гранати: РГД і Ф-1. Взірвалася лише граната Ф-1. Якби взірвалося дві гранати, наслідки могли б бути ще трагічнішими.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 селянин 31.10.2015 18:13
рік назад його побили охоронці з охоронної фірми Кременчука які охороняли цього керівниеа сільгосппідприє мства за те що він хотів забрати свої паї і щоб другим не повадно було забирати землю і в проплачених судах він був винний а все село має його героєм
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 олег 31.10.2015 16:09
Там не лящівка а сплошний тероризм і зброя
Міліція не реагує ні нащо немов всі за одне. Половина міліційі н...них половина п...них
Мабуть тільки в.чорнобай таких набирають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4   29.10.2015 20:28
О.Довженко - "Земля". Остання реліквія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Фермер 29.10.2015 18:48
А чому не повідомляють за які саме злочини був раніше судимий загиблий і яке взагалі це відношення має до вказаної трагедії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Новообраний депутат 29.10.2015 18:43
Нехай пан Грищенко краще розповість людям чому міліція не виявляє зброю і боєприпаси та допускає скоєння таких злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Эней 29.10.2015 18:32
Ре5чь не о том, у кого паи были - речь о том, КТО его избил до инвалидности год назад и почему не были наказаны виновники? И даже учитывая что гранаты бросал инвалид - КАК он мог пострадать больше тех, в кого их бросил? чего-то недоговаривают...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100