Сьогодні на намагання кореспондента «Прочерку» поспілкуватись із головою Черкаської ОВК Миколою Свергуновим та розпитати його про перебіг процесу підрахунку голосів, пан Микола сказав, що журналісти «Прочерку» можуть говорити лише з конфліктними членами ОВК.

Голова обласної комісії Микола Свергунов натякав на матеріал, де зазначалось, що четверо представників комісії раніше помічались у конфліктних ситуаціях. Також до розмови долучився член комісії Петро Сивун – один із тих представників комісії, про яких йшлося в опублікованому матеріалі.

Справа в тому, що відмітки про конфліктність того чи іншого представника комісії, які в минулі роки своєї роботи були помічені в конфліктних ситуаціях, ставить ЦВК. А інформація про конфліктність черкаських членів комісії також знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті ЦВК.

Тому претензії членів обласної комісії до журналістів «Прочерку» незрозумілі. «Винних» в оприлюдненій інформації про конфліктність членам комісії варто шукати в ЦВК, або серед ініціаторів конфліктних ситуацій, в яких вони були задіяні...

Отримати ж коментар від Свергунова по суті виборчого процесу так і не вдалося. За інформацією колег-журналістів з інших ЗМІ, їм також не вдається отримати які-небудь коментарі від очільника обласної комісії про перебіг виборів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Дуб дерево 03.11.2015 18:15
Цитую ТАКИ ДА:
нема на таких прокуратури чи шо?

Це ж опоблок. Последователи Янука. Понятно шо мутят и химичат. щоб у Пети было больше. Иначе - что скрывать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ТАКИ ДА 03.11.2015 15:25
нема на таких прокуратури чи шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100