реклама

реклама

В центральних органах Блоку Петра Порошенка в цілому задоволені результатами виборів на Черкащині. Але незадоволені ситуацією в місті Черкаси. Про це голова фракції блоку Петра Порошенка у Верховній раді Юрій Луценко повідомив журналістам на прес-конференції в Черкасах.

 

– За результатами виборів доведеться робити висновки по роботі наших представників, які дискредитували партію. Міська організація БПП «Солідарність» в Черкасах буде розпущена і по новому створена, принаймні, я таке пропонуватиму. Те, що відбувається в місті, не відповідає позиції партії, – сказав Луценко.

Він подякував голові ОДА Юрію Ткаченку за те, що той робить для Черкащини задля чесних і прозорих виборів.

– Маю вибачитися перед жителями Черкас за спроби окремих наших представників спотворити результати виборів. У другому турі на міського голову Черкас Блок Петра Порошенка підтримуватиме Сергія Одарича.

Між тим, він зазначив, що нині в Черкасах ожило організоване злочинне угрупування і полізло в політику.

– В 2005-2010 роках ці люди були відсторонені від політики. ОЗУ «Торпеда», яке було нейтралізовано, сьогодні змінило лідера і активно втручається в політику, – заявив Луценко.

– Хто вам це вклав у вуха? – запитав присутній колишній кандидат в мери Олександр Радуцький.

– Крім вух у мене є ще очі і розум. Одарич далеко не ангел, але його усунення від посади свого часу було протизаконним. У першому турі ми не підтримали Одарича, бо мені доповіли, що є гідний кандидат, якого підтримують черкащани. Вибори показали, що є вибір громади на користь діючого міського голови, – наголосив Юрій Луценко. – Так ми помиляємося, бо ми молода партія, але ми зробимо висновки з виборчої кампанії.

Крім того, він сказав, що Одарич вчив його політиці, тож він має до нього певні сентименти, але керується не цим, а вибором черкаської громади і тим, що інший кандидат є «неприйнятним з усіх точок зору».

Згодом на уточнююче запитання журналіста «Прочерку», хто свого часу пропонував висувати Олександра Радуцького від імені партії Президента у мери, Луценко відповів:

– Поки що сказати не можу хто просував Радуцького, але розберемося…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #49 Олена 10.11.2015 14:38
[quote name="Василь"]Буде Бондаренко. Все таки кращий за Одарича. І людина земна, а не літає десь "за облаками"[/
Не буде Бондаренко! Нехай не мрiе! Лисянка - не Черкаси! Тут потрiбно знати рiдну мову та бути iнтелiгентною людиною! А мова Лисянки-це не мова Черкас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #48 Василь 10.11.2015 11:54
Буде Бондаренко. Все таки кращий за Одарича. І людина земна, а не літає десь "за облаками"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #47 Сеня Рудик 10.11.2015 09:55
Що потрібно для поразки на виборах? Потрібна підтримка політичної сили з найбільшим негативним рейтингом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #46 Сеня Рудик 09.11.2015 22:39
Луценко мав би подякувати черкащанм за те що Радуцький не пройшов в другий тур. Ото було б однозначне падіння рейтингу БПП в Черкасах і ніяке "перезавантаженн я " вже б не врятувало. А заява про "підтримку" Одарича, якого ще недавно самі ж взагалі хотіли зняти з виборів - це не що інше, як реальна підтримка Бондаренка (враховуючи рейтинг президентської "партії" в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #45 Схема 09.11.2015 17:40
Но Саша же не пальцем делан, и есть что сказать ему в плане выборов. Свои тысячи голосов он не просто так набрал. А то, шо много кричащих - держите вора, держите вора и бандита , по классику, то таки да, вы же знаете кто кричит и почему. А вот спрасите шо ж эти самые протоколы, да с пылу с жару на предыдущих выборах с участием ПВД и Серьожи, ими же не публиковались в первый же день после голосования? Вот и я вам шо хачу сказать. Другие были технологии, по вбросу, подкупу ну все ж сами знают. Потому и сейчас не тогда. БПП одобрил заведомо не проходную кандидатуру, народу вкинули письма счастья, и вуаля. Белый демократический лебедь со вкусом фейсбучной демократии такой весь белый и пушистый, с протоколами по новому и честному. Бортник свой, кандидатуру снимет есси шо. А пипл и схавал, альтернативы ж всёравно нет. А дальше светЛУЦЕНКОлики е и прочие шоколадные, канеш будут за честные выбары без выбара, с одобрямсом шоколадной фабрики и ресурсами ПВД сделают второй тур
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #44 тетя Соня 09.11.2015 14:03
Цитую Моня Биберман:
Александр Романович, вам таки пора делать ноги ;-)

Моня, бросьте эти глупости, шо он будет делать в бездушной Европе ?
Он же не поц, у нас умные люди всегда понимали, власти приходють и уходють, а бандиты таки остаются.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #43 Схема 09.11.2015 14:03
А пассатрите на это всьо, дяди и тьоти, з висати так сказать птичьэва пальота.
И шо я хочу сказать ви увидите? Таки да, шахматную партию, разыгранную Моней и Петей. И да, разыграли снова нас с вами по самые альпийские луга.
БПП говорит, шо всем они довольны, ну кроме якобы бандитов, играющих в политику, у нас в черкасском балоте. При этом хто они и шо они, и хто их и куда их просував - нипанятна. И это нипанятна халаве флакции в ладе.
Черкассы - корова сами знаете чья, и они её доят не первый год. И это бизнес, и тут вам не там, тут нужно договариваться, и таки договорились задолго до выборов. Все всьо знали, шо Саша не пройдет, но для торгов - самое оно. Тем более, когда за Сашу платят кешом. Ведь если бы БПП выставил отличную от Саши кандидатуру, с незапятнаной репутацией и бОльшим будущим - победить Серьожу во втором туре уж точно можно было бы. Но бабло побеждает в который раз. Серьожа - у руля, БПП+ПВД+ остальные степенные - и сбылась мечта
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #42 Валик 09.11.2015 11:19
Цитую Петя:
Я підтримую Ткаченка і президентську вертикаль! А кому не подобається - їжте з лап зл...чинців, обирайте б...дюків і мурчиків і потім носість на общак.

Эх петья,петья!Тер пило ты и есть-терпило,если ещё до сих пор не въехал,кто руководит этими бандюками,мурчи ками.Вынимательно прочитай весь список засранцев кто входит сейчас в ОЗУ чоколадного.Если конечно сам не вхож в эти списки.что-то мне подсказывает.что таки да.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #41 Моня Биберман 09.11.2015 10:55
Александр Романович, вам таки пора делать ноги ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #40 Верник 09.11.2015 10:00
Цитую Патова ситуація:
Не озброєнним оком видно що Ткаченко слабодухий протистояти черкаським браткам, а ці вовчата миттєво чують тремор тих з ким мають справу і тому повністю заволоділи його підсвідомістю.
Малозрозумілий тваринний страх Ткаченка перед братками, сковує діяльність правоохоронних органів, роздвоєнність в розумінні суті справ і правильності що до прийняття рішень. По суті все залишили на самовплив, чекаючи моменту коли Ткаченко сам заплутається і зверне на себе увагу в Києві. І цей час настав......

який там слабодухий)))) їдять з одного корита, шкурняки рішають, бізнес інтереси спільні от і все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100