реклама
Sucurity Police

реклама

Координатор громадської мережі «Опора», черкащанка Ольга Айвазовська сьогодні вранці зустрічалася з Байденом, повідомляє «Сегодня.ua».

Нагадаємо, сьогодні відбувається візит до України віце-президента США Джозефа Байдена.

Пані Айвазовська розповіла виданню про те, що американський віце-президент обговорював уранці за круглим столом з громадськими діячами та політиками, які беруть участь у здійсненні реформ в Україні. «Зустріч проводилася у форматі круглого столу. Були присутні глава поліції, депутат Ганна Гопко, Світлана Заліщук. Був присутній посол США, Байден і його заступник. Всього було 12 осіб. Ішлося про оцінку реформ, проблем, які є в Україні», – розповідає Ольга Айвазовська.

За словами координатора «Опори», українські громадські активісти дали свою оцінку роботі Уряду і проведенню реформ. При цьому Байден зазначив, що він чудово знає, що українська влада повинна була зробити і що вдалося. За словами Айвазовської, Байден хотів би прискорити проведення реформ.

До слова, Глава Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко також відзначає, Джозеф Байден кілька разів на рік буває в Україні, часто спілкується з Президентом Порошенком по телефону і чудово знає ситуацію в країні.

«Американці – одні з давніх наших кредиторів. Вони повинні розуміти, хто керуватиме країною, і як вони (українська влада, – ред.) розв’язуватимуть і завдання реформ, і завдання оборони країни», – зазначає політолог.

При цьому Володимир Фесенко впевнений, мова йде саме про консультації, інспектувати владу віце-президент США не буде.

Як зазначила Айвазовська, головне, що хотів сказати віце-президент США – американці будуть підтримувати Україну, яка перебуває в центрі національних інтересів Сполучених Штатів, незважаючи на ситуацію в Сирії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Москаль Чарівник 08.12.2015 09:52
І шо? Михайлюк он з Обамою зустрічався, ващє пра жизнь потріщали, так чо великого патрета не було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Путря 07.12.2015 21:34
Чи не забагато запопадливості перед америкосом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Петлюровский конец 07.12.2015 17:09
Готовая сцена из фильма Ширли-Мырли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 О Айвазовська! 07.12.2015 15:22
Які тільки чудові картини вона пише. Байден схоже хоче купити собі парочку таких.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100