реклама Делікат

Міський голова Золотоноші своїм розпорядженням призупинив роботу місцевої гімназії №4 імені С.Д. Скляренка з 14 по 19 грудня 2015 року.

Про це повідомляють у Головному управлінні Держсанепідслужби у Черкаській області.

Нагадаємо, що в період з 9 по 11 грудня 2015 року до інфекційного відділення Золотоніської центральної районної лікарні госпіталізовано 15 дітей, які навчаються в Золотоніській гімназії №4 імені С. Д. Скляренка, з клінічними ознаками гострої кишкової інфекції. Попередній діагноз – гострий гастроентероколіт невстановленої етіології, середньої важкості, сальмонельоз, ентеро- ротавірусна інфекція.

Фахівцями держсанепідслужби, з метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації, проведено санітарно-епідеміологічне обстеження Золотоніської гімназії №4 з комплексом відповідних лабораторних досліджень (зразки харчової продукції, змиви з об’єктів довкілля на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, ентеро- та рота- віруси, проби води на відповідність вимогам ДСанПіН 2.2.4.171-10, ентеро- та ротавіруси) та лабораторні обстеження працівників цього закладу та контактних осіб.

У гімназії та осередках захворювань проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження. Розпорядженням міського голови тимчасово призупинено роботу навчального закладу з 14.12 до 19.12.2015 року.

Фахівці санепідслужби області продовжують здійснювати комплекс необхідних санітарно-профілактичних заходів. Ситуація знаходиться на контролі Головного управління Держсанепідслужби у Черкаській області, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-7 #1 Dirty Harry 15.12.2015 15:06
А раніше де воно це все було? Чи потрібно щоб комісар Байден за кожним заду з Батогом стояв щоб щось робилося в цій утопающій в болоті країні тільки замість болота фікалії 23 річної давнини. ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100