реклама

реклама

Віктор Янукович оглядає «оновлений»  будинок-музей Тараса Шевченка в Шевченківському національному заповіднику у Каневі

Віктор Янукович оглядає «оновлений» будинок-музей Тараса Шевченка в Шевченківському національному заповіднику у Каневі

У ході свого візиту до Канева, Президент Віктор Янукович вручив державні нагороди «за значний внесок у відбудову музею Т.Г.Шевченка».

Зокрема, орден «За заслуги» (3-го ступеню) вручено … Олександру Єльченку, першому заступнику начальника управління капітального будівництва Черкаської ОДА ( відповідальному за реконструкцію музею ще за часів знятого за зволікання з музейною відбудовою губернатора Олександра Черевка).

Також орденом «За заслуги» (3-го ступеню) нагороджено оператора Черкаського шовкового комбінату Ольгу Жиговцеву, гендиректора підприємства «Укрреставрація» Анатолія Овчара та товариша губернатора Сергія Тулуба, його радника Анатолія Рибака.

Орден «Ярослава Мудрого» (4-го ступеню) отримав художній керівник Національного академічного ансамблю танцю імені Вірського Мирослав Вантух, «Ярослава Мудрого» (5-го ступеню) – голова громадського об’єднання «Друзі Канева» Фріц Маєс (ФРН).

Народний артист Володимир Гришко отримав орден «За заслуги» (2-го ступеню).

 Довідка. Загальна вартість реконструкції музею Шевченка та Національного Шевченківського заповідника - 96 мільйонів 452 тисячі гривень. Президент Віктор Янукович у своєму виступі в Каневі обурювався, що через зволікання із реконструкцією «сім довгих років музей Т.Г.Шевченка був вилучений з духовного життя України».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Кіндрат 24.08.2010 12:20
А про будівельників всі забули, зате не забули про губернатора, який сам зробив реконструкцію музею. Оце Вам і Україна для людей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100