реклама

реклама

Лариса Мишак з селища Верхнячка на Черкащині хоче зустрітися зі співаком Антоном Чилібі

Лариса Мишак з селища Верхнячка на Черкащині хоче зустрітися зі співаком Антоном Чилібі

42-річна Лариса Мишак із селища Верхнячка Христинівського району на Черкащині підозрює, що 1990 року у неї вкрали сина. Тоді 24 червня вона народила двох хлопчиків. Лікарі сказали, що один помер. Ні тіла, ні довідки про смерть не видали. Про ситуацію повідомляє «Газета по-українськи».

 Лариса з чоловіком 44-річним Сергієм, меншим сином Віталієм, 9 років, живе у центрі селища. Старший 21-річний Володимир навчається в Києві.

— Я з Вапнярки, — розказує Лариса. — Чоловік із сусіднього села. Познайомилися в однокласника на весіллі. Зустрічалися рік, побралися.

Лариса завагітніла. Мала народити в серпні. Але хлопчики з'явилися на світ семимісячними. Перший важив 1500 г. Другий 1300.

— Показали мені їх обох. Малесенькі, як котенята. І забрали від мене в кювез, — згадує мати. — На треті сутки мене почали до дітей пускати. Мама моя пригласила дуже хорошого лікаря-педіатра. Він казав, що з дітьми все добре. Легені у них розкрилися. Тому були всі шанси, що виживуть.

Медики стверджували: у недоношених дітей два критичні періоди — на четверту добу від народження і на восьму.

— Я молоко зціджувала, через катетери їх годували. А на восьму добу мене до них не пустили, — опускає очі. — Лікар, що дивилася за ними, сказала: "Ми тобі готовим на виписку одного хлопчика. А другий каліка. Він тобі не потрібен". Під час пологів йому нібито притиснуло лівий бік.

Наступного дня Ларисі повідомили, що менший хлопчик помер. Завідувач відділення пояснила, що тіло дитини вагою до 2 кг не мають права віддавати. Його вже спалили як медичні відходи.

— Я й досі не знаю, котрого з синів мені віддали, — говорить Лариса Мишак. — Малий при виписці важив 1,5 кілограма. Але діти після народження можуть скидати вагу, потім знов набирають.

Учасник телевізійного пісенного проекту ”Х-фактор” Антон Чилібі схожий на Володимира Мишака. Мати останнього вважає, що вони — рідні брати

Учасник телевізійного пісенного проекту ”Х-фактор” Антон Чилібі схожий на Володимира Мишака. Мати останнього вважає, що вони — рідні брати

Нещодавно знайомі розповіли Ларисі, що бачили хлопця, мов дві краплі води схожого на її старшого сина.

Мишаки дивилися телевізійний пісенний проект "Х-фактор". Звернули увагу, що учасник Антон Чилібі, 21 рік, справді схожий на їхнього сина Володимира.

— Повадки у них однакові. І тембр голосу такий самий. Я думаю, що це він. Ходила до екстрасенса. Сказав, що у мене троє дітей. Той, якого втратила, живий.

Мати уважно дивилася проект. Там показували дитячі фотографії фіналістів конкурсу. Каже, що Володимир та Антон і в дитинстві схожі були. Лариса — вчителька музики.

— Володя у нас не співає. У батька вдався, — сміється.

Володимир Мишак

Володимир Мишак

У прокуратурі Ларисі відмовили у порушенні кримінальної справи. Бо немає доказів, що вона його мати.

— Дуже хотіла би поговорити з Антоном. Розпитати про його дитинство. Бачила батьків на шоу — він на них зовсім не схожий. Якщо це моя дитина, я б не стала забирати його в батьків чи сваритися з ними. Хай би просто спілкувався з нами.

— Доки я був звичайним хлопцем, ніхто мене не шукав, — говорить Антон. — А як тільки став відомий, мене стали показувати по телебаченню, тут же з'явилися якісь родичі. Підозрюю, що цій людині щось від мене треба. Чому мене не шукали, коли я був малий, мене треба було вчити, допомагати, ростити?

реклама

Коментарі  

 
0 #5 татик...... 05.09.2011 22:22
А, що значить коли я був малий мене нада було ростити, допомагати, виховувати....шо вiн дiйсно всиновлений. Я думаю, що цiй родинi потрiбно тiльки спiкування. Я знаю цю родину,вони й без нього добре забезпеченнi.I що вiд нього можна хотiти, не така вже велика *звезда*.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Оксана Колісник 26.08.2011 14:34
Якось так необережно у родинні справи... У хлопця є батьки. Щоправда, чомусь в інтерв'ю він їх не згадав, а чи просто журналіст навів тільки ті слова, які, на його думку, відповідають меті матеріалу. Це дуже складна і болюча справа, щоб ото так нею займатися. В такий спосіб можна досягти прямо протилежного результату і відштовхнути від себе людину, уваги і любові якої так прагнеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 123 26.08.2011 13:37
рано зазвєздівся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Виктор П. 26.08.2011 11:54
Да, парниша тупонул... Думаю, ему уже стыдно за свои слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Алена 26.08.2011 10:15
Матери сказали,что ребёнок умер,ей и в голову не пришло его искать.Но прошли годы и она видит парня,похожего на своего сына,естественн о,что женщина всполошилась и решила с ним увидется и поговорить!А Антон мыслит примитивно.Просто смешно!При чём тут его известность и то,что он зазвездился по телевизору? И что он теряет,если встретится с этой женщиной! А вдруг он и правда её сын!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100