реклама

реклама

Сільські голови вимагають від правоохоронних органів встановити істину у справі побиття їхнього колеги.

Відповідне звернення до т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Владислава Пустовара від імені керівників органів місцевого самоврядування оприлюднив сільський голова Білозірської об’єднаної територіальної громади Володимир Міцук.

«Ми, сільські голови Черкаського району, засуджуємо дії невідомих молодиків, які, грубо порушуючи громадський порядок, із мотивів явної неповаги до суспільства та зазіхаючи на владу, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, посеред білого дня нанесли тілесні ушкодження сільському голові, що на фоні сьогоднішньої складної ситуації в країні вкрай недопустимо та збурило громадськість району. Звертаємося до Вас з проханням взяти під особистий контроль хід розслідування справи побиття, зазіхання на честь та гідність сільського голови Яснозір’я Василя Капітоновича Ткаченка», – йдеться в тексті звернення.

Інцидент трапився в приміщенні сільської ради в обідню пору. Двоє невідомих молодиків жорстоко побили сільського голову в робочому кабінеті. Наразі потерпілий знаходиться у третій міській лікарні Черкас. У нього виявлено черепно-мозкову травму та струс мозку.

– Це ганебне порушення прав людини, і правоохоронні органи мають активізувати всі сили, аби знайти та покарати винних, – висловив стурбованість подіями, що відбулися на території Яснозірської сільської ради, заступник голови Черкаської райдержадміністрації Петро Коренюк. — Сьогодні знову слід повернутися до питання активізації діяльності громадських формувань у населених пунктах району, а також встановлення камер відеоспостережень у найбільш людних місцях. Тим більше, напередодні новорічно-різдвяних свят.

Про це повідомляють у Черкаській райдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Путря 23.12.2015 22:03
Зажили по-новому !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Селянин 23.12.2015 19:38
Впевнений, що у нової поліції є купа "робочих версій", крім головної - новий курятник "НР", проти будівництва якого повстала громада Яснозір'я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Бувший депутат 23.12.2015 16:29
Та не просити, а вимагати потрібно швидкого розкриття такого резонансного злочину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Громадянин 23.12.2015 16:21
Про які громадські формування може бути мова? Просто поліція повинна працювати на належному рівні, а вона на сьогодні може тільки з дрібних крадіжок скоєних за очевидних обставин, робити злочини та створювати таким чином видимість розкриття злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 федор принципиальный 23.12.2015 14:33
За два года работы пусто....,не пойманы и не наказаны преступники,фам илии которых на слуху у черкащан,зато звезды полковника поменял на генеральские.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Жінка 23.12.2015 14:18
Ви подивіться, що витворяють наші "НАРОДНІ" депутати у Верховній раді. І що? Хоч одного наказали? Хотя би 15 діб дали і показали по всіх каналах. Їхній героїзм же показують, хто ногою б`є, хто гранатою угрожає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ВЕРЕТІЛЬНИК 23.12.2015 14:00
ПЕРЕД ЦИМ ВАСИЛЯ КАПІТОНОВИЧА НЕ ПОВЕРНУЛИ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА СКП "РАЙЛІС".....А ПОТІМ ТАК ЗУХВАЛО ЙОГО ПОБИЛИ КОЛИ ВІН СТАВ СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ...ТАК ЩО ТУТ Є ЗАПИТАННЯ ДО ВЛАДИ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 shtorm 23.12.2015 13:28
це ганебне порушення прав як зазначив застуник голови Черкаської РДА, особисто я вважаю спланованим на рівні тієї самої Черкаської РДА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100