реклама Делікат

Представник громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко особисто перевірив усі три нових тролейбуси, які привезли до Черкас, про що прозвітував на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Загалом враження і оцінка побаченого приємно здивувала: якість складання – на досить високому рівні, надійність систем не викликала жодних нарікань, все працювало відмінно, без збоїв і проблем... Перевірили системи відкривання-закривання всіх дверей, і надано високу оцінку саме безпеці пасажирів, адже під час затиску пасажира двері відкриваються знову (схоже, як в ліфті). Таким чином пасажир не буде затиснутий і травмований під час переповнень в години-пік... Система автоматичного опускання струмоприймачів працює відмінно, система нахилу тролейбуса в бік зупинки теж не мала зауважень, електронне табло досить добре видно: здалеку воно чітко описує номер тролейбуса і маршрут, по якому він рухається, знаходиться спереду і збоку, позаду на табло відображається лише номер маршруту», – пише Валерій Мироненко.

За його словами, в салоні також є табло та можливість запису голосового супроводу оголошення зупинок, що полегшить роботу водію і сприятиме комфорту пасажирів.

«Опалення – надзвичайно ефективне: за 10 хвилин чотири потужні обігрівачі нагрівають повітря до комфортних показників... Улітку завдяки величезним кватиркам спека пасажирам не завадить. Правда, доведеться приловчитися до фіксаторів, які фіксують їх у закритому положенні і слідкувати за тим, щоб їм не скрутили, як-то кажуть, голову за перші тижні експлуатації»... – зазначає представник громадської ради.

Крім того, переповідає пан Мироненко, в задній частинні знаходиться люк для додаткової вентиляції.

«Місце водія – надзвичайно гармонійне і все знаходиться під рукою, сенсорний дисплей надзвичайно інформативний і сповіщає водія за всіма процесами, що відбуваються і в мережі, і в системах самого тролейбуса... Усі інші системи – зовнішнє і внутрішнє освітлення, звукова сигналізація, системи захисту і контролю – працювали на відмінно... Правда, були деякі дрібні зауваження, але вони стосувалися якості складання», – повідомляє Валерій Мироненко.

Так, він знайшов кілька сидінь, які не були повністю прикручені, замінені були болти тримання башмаків струмоприймачів, потребували регулювання двері...

«Але наші спеціалісти з цією проблемою впоралися відразу... Був здивований і приємно вражений кількістю аксесуарів у кожному тролейбусі: дві викрутки, ключі рожкові на 8 і 10, лампа переноска, нагнітач для літолу/солідолу, домкрат, лопатка (по зіп) у народі – «гирло», противідкатні башмаки 2, пальці на бусир 2 шт, флешка на ЕМУ, два дзеркала в салон над дверима для кращого огляду пасажирів, і технічна документація, – пише Валерій Мироненко. – Я як людина, яка пропрацювала на автомобільних заводах у Черкасах і Луцьку майже 7 років і провівши огляд, можу впевнено сказати, що бюджетні кошти витрачено недарма, і тролейбуси відповідають всім вимогам... Сьогодні якість нових тролейбусів оцінили колектив і ми. Завтра цю якість оцінить наша влада – міський голова Анатолій Бондаренка і голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. Також всі охочі зможуть прийти в центр, де всі три тролейбуси будуть представленні для огляду».

Як повідомили у прес-службі Черкаського міськвиконкому, презентація нових тролейбусів, які придбані міською владою за бюджетні кошти, відбудеться сьогодні, 29 грудня, о 13.00 на Соборній площі Черкас.

Презентація тролейбусів

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Та 29.12.2015 23:09
Та «міський голова Анатолій Бондаренка і голова Черкаської облдержадмініст рації Юрій Ткаченка» - це дуже добре, тільки щоб не вийшло так, що «презентують» і поставлять на стоянку, доки не поіржавіють. Найкращою презентацією буде їх вихід на маршрути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Зроблено 29.12.2015 17:25
Ні до чого не чіпляйтеся! Це дуже добре, що є! Нам їх не вистачає. А то є такі- то їм колір не такий, то гайка не так закручена, то ще щось придумає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 федор принципиальный 29.12.2015 16:16
Цитую Олег:
зря! эти богданы рухлять!! видел их качество желает лучшего. Почеему БКМ не купить?

Что Мироненко врет или хохляцкий менталитет ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Олег 29.12.2015 13:18
зря! эти богданы рухлять!! видел их качество желает лучшего. Почеему БКМ не купить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Реаліст Комаров 29.12.2015 13:09
А кому належить завод, що освоїв бюджетні кошти черкащан, не скажете????? То-то-же, як кажуть у Р......, у сусідів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100