реклама

реклама

У соціальній мережі зявилось фото пляшки згущеного молока без будь-яких маркувальних знаків із кришкою з написом: «море пива». Таке молоко продають в одному із супермаркетів міста, - пише користувач групи «Подслушано Черкассы».

Про те, куди потрібно звертатись покупцям, яким пропонують подібний товар, «Прочерку» розповіли в інспекції з питань захисту прав споживачів у Черкаській області.

- У таких випадках потрібно звертатись до нас із письмовою заявою, додаючи касовий чек про покупку цього товару. Потім ми відправляємо це звернення в Держспоживінспекцію. Якщо отримуємо згоду, то ініціюємо позапланову перевірку цією торгової точки.

В інспекції додають, що в разі виявлення немаркованого товару, магазин чи супермаркет нестиме відповідне покарання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Язон 13.01.2016 14:42
Так я правильно понимаю ,что если обнаруживший нарушение гражданин не имеет возможности в рабочее время посетить Инспекцию, то никто там и зад от стула не отрвёт? Уважаемые журналисты, не сочтите за труд лично проверить факты, от своего имени подать заявление в Инспекцию, и поучаствовать в проверке!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Олена 13.01.2016 12:43
Говорилося про той випадок, коли Ви вже придбали товар і у Вас є розрахунковий документ, тоді потрібно до своєї заяви, з якою Ви будете звертатися у відповідні органи, долучити такий чек. В іншому випадку, коли Ви лише зафіксували такий випадок порушення, але не придбали цей товар, то Ви не позбавляєтесь можливості звернутися з відповідною письмовою заявою до Інспекції без наявності розрахункового документа для подальшого вирішення даного питання. Письмова заява необхідна, так як це передбачено чинним законодавством.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 старожил 06.01.2016 09:39
Смiшно! А якщо я побачив ось таке ЧУДО iхочу цей факт донести до потрiбноi iнстанцii? Все одно треба сплатити СВОi грошi та придбати ОЦЕ? Невже одного сигналу замало? Купи, принеси, напиши - якесь безглуздя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100