реклама

реклама

Адвокат Дмитро Карпенко за версією міліції стрибав на озброєний конвой

Адвокат Дмитро Карпенко за версією міліції стрибав на озброєний конвой

Прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу відносно 30-річного адвоката, за фактом опору представникам  правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків та за фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків, за ознаками злочинів, передбачених  ч. 2 ст. 342 та   ч. 2 ст. 345 КК України. Про це повідомляє прес-секретар прокурора області, начальник прес-групи прокуратури області Ольга Лактіонова.

 Адвокат, перебуваючи 17серпня 2011 близько 19 год. біля воріт двору Будинку правосуддя, що в м. Черкаси, з метою вчинення опору працівникам правоохоронного органу,  діючи умисно,  усвідомлюючи,   що він протидіє здійсненню працівниками правоохоронного органу своїх службових обов’язків, тримав руками ворота, що унеможливлювало виїзд автомобіля, яким працівниками УБОЗ УМВС України в Черкаській області здійснювали конвоювання затриманого.

З метою припинення протиправних дій адвоката,  оперуповноважені УБОЗ УМВС в області  вийшли зі службового автомобіля та підійшли до воріт для їх відкриття, однак, адвокат, достовірно знаючи, що перед ним працівники правоохоронного органу, не давав змогу вищевказаним оперуповноваженим УБОЗ УМВС в Черкаській області відкрити ворота, а продовжував їх утримувати та в подальшому, діючи умисно, з метою вчинення насильства щодо працівників правоохоронного органу, руками наніс чисельні удари в область голови та тулуба, спричинивши їм, таким чином, легкі тілесні ушкодження у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #9 Дмитро 01.09.2011 08:17
Я пропоную виступити в підтримку адвоката, в житті, а не тут. Нехай адвокат напише що де і як, і ми прийдемо підтримати його.
Тут нічим не допоможеш..(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Оксана Колісник 30.08.2011 19:49
Не знаю, як назвати наших місцевих прокурорських - бо такі кримінальні справи, видно, вже в системі. То робітника, розстріляного києвським суддішкою, роблять винним. Тепер вже адвоката, якого "тіпо правоохоронці" катували, звинувачують. Хтось ніяк "не вилижеться" на нову посаду? Чи зализує власні грішки? І цікаво, що каже з цього приводу професійне адвокатське співтовариство? Голосу Монтян (хоч і гучного:), тут замало буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 ікс 30.08.2011 16:05
Наше правосуддя- це печерний вік або ще гірше. І чхати йому, що весь світ дивиться на Україну, як на щось середнього роду...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 Знающий 30.08.2011 14:19
А обнародуйте ка видео с камеры которая установлена на суде,а мы посмотрим на этого,по вашим словам, адвоката - Рэмбо!Посмотрим как адвокат держит руками ворота и бьет (по её словам, можно сказать,что сам избил и раскидал :lol: ) 8 спецназовцев!Ка к это еще не написали,что адвокат автозак перевернул! :lol: Еще надо было прокуратуре сказать,что после того, как адвокат побил 8 спецназовцев и блокировал выезд автозака,он начал себя бить в грудь, как кинг-конг,отсюда и гематомы и ссадины, кричал: "- Вы спецназовцы слабые вот я как могу", начал биться головой об ботинки милиционеров,по том забрал у них дубинку и ей отбил себе почки,потом достал у бедных валяющихся милиционеров наручники, сам себя заковал,одел на голову пакет и начал сам себя душить, мол:"-Смотрите какой я"!Все же понимают,что это всё тупой бред,чтобы выгородить виновных!Никто не хочет выносить сор из избы,вот и крышуют оборотней!Ведь все знают как нынешняя милиция и прокуратура работает!Маргин алы там работают одни!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Конь 30.08.2011 14:08
Да,у наших мусоров бывает и такое. А сопротивлялся лицом о асфальт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Сергей 30.08.2011 12:25
Ай да Украина!!!! ДеРЬмократия восторжествует.... :o :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Колонист 30.08.2011 12:24
Эт конечно круто!!)) Хотя чему здесь удивляться - живем то все-таки в УКРАИНЕ, а не в Европе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Н-да ! 30.08.2011 12:19
Возвращаемся к сталинским временам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 NazarStodola 30.08.2011 12:05
"Унтер-офицерша налгала вам, будто бы я ее высек; она врет, ей-богу, врет. Она сама себя высекла". (М. Гоголь)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100